Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya Onur Ödülü Verildi

Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya Onur Ödülü Verildi

Merkezi Ankara’da bulunan Birleşen Yürekler Derneği Başkanı Yasemin Meydan’ın Yaşayan Sanat Değerlerimiz Projesi kapsamında Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya Onur Ödülü taktim edildi.

Ankara Kabakçı Konağı’nda yapılan, sunumunu Şair Rıfat Çakır'ın yaptığı programa çok sayıda şair, yazar, bestekâr ve ozan katıldı. Programda Eğitimci yazar Fatma Çetin Kabadayı hakkında konuşan Birleşen Yürekler Dernek Başkanı Yasemin Meydan Yeşilhisar “Genç yaşına rağmen, ömrünü sanata adayarak kırk esere imza atan üretkenliği, kaliteli kalemi ile gurur duyduğum yazarımıza 2015 yılının en üretken yazarı olduğu için Onur ödülü vermekten ve kendisini burada ağırlamaktan onur duyuyorum, yolun açık olsun güzel yürekli kardeşim,” dedi.

 

Toplantıda Kansere Gülümse Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek Başkanı Zeynep Şahan, Şair-Tiyatrocu Efkan Ötkün ve Şair-yazar Fahrettin Alay’da söz alarak Yazar Kabadayı hakkında düşüncelerini dile getirdi.

 “Böylesine saygıdeğer bir kalemi, .çalışkan bir temsilciyi, mükemmel bir dostu tanımaktan mutluluk duyuyoruz, o hem iki çocuk annesi bir öğretmen hem eğitimci hem usta bir yazar hem de iyi bir temsilci,” şeklinde konuşuldu.

(Fotograf: Birleşen Yürekler Dernek Başkanı Yasemin Meydan bir açılış konuşmasında...)

Toplantı katılımcı şairlerin şiirlerini okumalarıyla, saz ustalarının notalarıyla can bulduktan sonra Birleşen Yürekler Dernek Başkanı Yasemin Meydan Yeşilhisar, Yazar Kabadayı’ya Onur Ödülünü İLESAM Başkan Yardımcılarından Şair-Yazar Durak Turan Düz tarafından takdim edilmesini istedi. Yazar Kabadayı'ya Plaketinin ardından Birleşen Yürekler Derneği Madalyası ve teşekkür belgesi de takdim edildi. Birleşen Yürekler Derneği Başkanı Yasemin Meydan Yeşilhisar tüm katılımcı dostlarına bu güzel ve anlamlı akşama eşlik ettikleri için teşekkür ederek toplantıyı hatıra fotoğrafı çekimiyle noktaladı.

Birleşen Yürekler Derneği, faaliyetlerine Ankara’da devam etmekte olup büyük projlere imza atan adımlarla, çeşitli ve farklı etkinlikler ile adından sıkça ve gıpta ile söz ettirmektedir.

 

Tarih: 28 Mart 2016

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.