Yazar Kabadayı’ya Sürpriz Veda Yemeği

Yazar Kabadayı’ya Sürpriz Veda Yemeği

Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı için Serpil Önal ve Hatice Tağal’ın organizatörlüğünü yaptığı iftar yemeğine Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk de katıldı.

İki yıldır Iğdır’da eğitimci olarak görev yapan yazar Kabadayı “Iğdır’da çok güzel günlerim oldu. İki yılı dolu dolu yaşadım, unutulmaz programlara ve harika dostluklara imza attık. Güzel insanlar hiçbir zaman unutulmaz. Burada kaldığım süre içinde kendilerinden çok şey öğrendim, bağımlılık yapan dostlardan ayrılmak beni çok üzüyor. Böyle güzel bir sürprizle sevildiğimi bir kez daha ispatlayan dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çok duygulandım. İnşallah yeniden ve yeniden karşılaşmak nasip olur.” dedi.

Yazar Kabadayı, kendisine verilen anı hediyeleri ömrü boyunca saklayacağını dile getirdi. Yemek sohbet, pasta kesimi ve sohbetle devam etti.

Geceye katılan Avukat yazar Nahide Ova, Yazar Nizamettin Uca, Eczacı-şair Sabahat Karagöz, tiyatrocu-tıbbi sekreter Serpil Önal, Yazar Hatice Tağal ve yazarın yakın arkadaşları kendisini tanımaktan mutlu olduklarını dile getirirken gecenin sonunda duygu dolu anlar yaşandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.