Yazarımız Erol Battal vefat etti

Yazarımız Erol Battal vefat etti

Eğitim Bir-Sen eski Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve habername.com yazarı Erol Battal, Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Eğitim Bir-Sen eski Genel Teşkilatlanma Sekreteri Erol Battal, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Bağcılar Güneşli Evren Mahallesi Yaşar Acar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçelievler Kocasinan Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Memur-Sen ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün dostlarına başsağlığı diliyoruz.

Eğitim Bir-Sen çatısı altında uzun yıllar emek veren Battal, teşkilatın her kademesinde özverili çalışmaları ile herkesin takdirini kazanan bir eğitimciydi. Bayburt’un Oruçbeyli köyünde doğan Battal, ilkokulu köyünde, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdikten sonra Muğla ve İstanbul’da Edebiyatı Öğretmenliği yaptı. Kuruluşundan itibaren Eğitim Bir-Sen’in çeşitli birimlerinde görev yapan Battal, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanıyken II. Olağan Kongrede Genel Teşkilatlanma Sekreteri olarak Genel Yönetim Kurulu’na seçildi. III. Olağan Kongrede ikinci kez güven tazeleyen Battal,  ‘Sendikal Örgütlenme ve Eğitim-Bir-Sen’, ‘Divan Şiirinden Seçmeler’ ve ‘Sendika İşyeri Temsilcisinin El Kitabı’ gibi eserlere imza attı. Battal, evli ve iki çocuk babasıydı.

Erol Battal habername.com da iki yı l kadar köş  e yazarlığ ı   yapmış   http://www.habername.com/yazi-erol-battal-iran-7051.htm 

http://www.habername.com/yazi-erol-battal-iran-7051.htm 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum