Yazarımız Fatih Aydın Sordu Çakırmelikoğlu Cevapladı

Yazarımız Fatih Aydın Sordu Çakırmelikoğlu Cevapladı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, her Cumartesi Karadeniz TV’de yayımlanan ve Çamoluk Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın’ın da yorumcu olarak yer aldığı Karadeniz de Karadeniz programına canlı telefon bağlantısı ile konuk oldu.

Karadeniz Bölgesi ve Giresun’da Göç sorununa değinen Çakırmelikoğlu, son yıllarda ulaşım sorununun çözülmesi yönünde atılan adımlar ve Ordu-Giresun Havalimanının ekonomik nedenlerle meydana gelen göç probleminin çözümüne katkı sunacağını belirtti.

Önceki hafta Turizm konusunun işlendiği ve her hafta bir problemin konuşulduğu Arif Ekşi moderatörlüğündeki açık oturum programında bu kez Karadeniz’de Göç sorunu konuşuldu.

Programın yorumcularından Mali Müşavir Fatih Aydın’ın, ‘’birileri Giresun’da sahil ve dahil ayrımı yapmak istiyor, Giresun’un denize yakın kısmı ile iç kesimleri arasında bütünlük olmadığını savunanlar var. Giresun’da ticaretin ve sanayinin başında olan bir yetkili olarak bu durumu nasıl yorumluyorsunuz’’ şeklindeki sorusuna Çakırmelikoğlu, ‘’biz bu şekilde bir ayırımı kabul etmiyoruz. 3-5 kişi bu şekilde yorumlar yapıyor diye bunun doğru olduğunu düşünemeyiz. Biz deniz kenarı veya yüksek kesimler ayrımı yapmadan bir bütün olarak Giresun için çalışmalıyız’’ şeklinde cevap verdi.

Milletvekili Nurettin Canikli’nin 22.Çamoluk Bal Festivalinde Bolu tünelinin yaklaşık 2 katı uzunluğunda tünel yapılarak Giresun-Ordu Havalimanı ile Çamoluk’un bağlantısını sağlayacak büyük bir yol projesi açıkladığını hatırlatan Fatih Aydın, konu hakkında Çakırmelikoğlu’nun fikrini sordu.

Başkan Çakırmelikoğlu, konuyu yakından takip ettiklerini, Ak Parti Grup Başkanvekili Canikli’nin de konu üzerinde hassasiyetle durduğundan emin olduklarını, Eğribel Geçidinin ve sair yolların tamamlanarak Giresun’un sahili ile iç kesimlerin bağlantısının duble yollarla sağlanacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.