Yazarımız Fatih Aydın Sordu Milletvekili Mehmet Geldi Cevapladı

Yazarımız Fatih Aydın Sordu Milletvekili Mehmet Geldi Cevapladı

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, her Cumartesi Karadeniz TV'de yayımlanan ve Çamoluk Derneği Başkan Adayı Fatih Aydın'ın da yorumcu olarak yer aldığı ''Karadeniz de Karadeniz'' programına canlı telefon bağlantısı ile konuk oldu.

Türkiye Genelinde ve Karadeniz Bölgesinde yapılan Milletvekilliği seçimlerinde aday belirleme sürecine değinen Mehmet Geldi, Ak Parti adaylarının teşkilatın içinden gelen isimler olduğunu ve genel olarak halkın eğilimlerinin dikkate alınarak aday belirlendiğini belirtti.

Önceki hafta Göç konusunun işlendiği ve her hafta bir problemin konuşulduğu Arif Ekşi moderatörlüğündeki açık oturum programında bu kez Milletvekilliği seçimleri ve aday belirleme süreçleri konuşuldu.

Programın yorumcularından Mali Müşavir Fatih Aydın'ın, ''Türk siyasi hayatında lider sultası olduğu öteden beri iddia edilir. Gerçek demokrasilerde bu durum kabul edilebilir bir durum mudur? Örneğin sizlerin....

Giresun'dan aday olma sürecinde halkın istediği kişileri mi yoksa Giresun'un ismi duyulmuş kişilerinin kararı ile mi aday oldunuz? Sayın Başbakanın veya Ak Parti kurmaylarının doğrudan aday belirleme sürecine katılmaları söz konusu oluyor mu?'' şeklindeki sorusuna Mehmet Geldi, ''şüphesiz emek vermiş, temayüz etmiş kişilerin fikirleri sorulmaktadır. Ancak asıl olan halkın istediği isimlerdir diyebiliriz'' şeklinde cevap verdi.

Milletvekili olduktan sonra bölgenize sık gider misiniz yoksa Ankara eksenli bir çalışma mı yaparsınız şeklindeki soruya ise ''ben genellikle bölgemde olurum, hatta görev itibari ile daha yetkili olan ve sorumluluğu fazla olan sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli bizlerden daha çok bölgede bulunmaktadır'' şeklinde cevap veren Mehmet Geldi, bazı esnafların dükkanına üç defa uğradığında dükkanında olmadığını, dördüncü defa uğradığında ise esnafla karşılaştıklarını ve esnaftan hiç uğramıyorsunuz şeklinde sitem aldıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.