Yazarımız Fatma Ç. Kabadayı'dan yeni bir kitap

Yazarımız Fatma Ç. Kabadayı'dan yeni bir kitap

Sitemizin yazarlarından Fatma Çetin Kabadayı yeni bir esere daha imza attı.

Egitimci Şair,Romancı,Hikayeci Yazar Fatma Çetin Kabadayı imzalı yeni bir eser daha yayın hayatımıza girdi..

 Öncelikle ''Müjde'' diyorum.
 
Eserin yayınlanacağını da yayınlandığını da ilk duyanlardanım.
 

 
Eğitimci Şair, Romancı, Hikayeci Yazar, Fatma Çetin Kabadayı’nın "Altın Tesbih" isimli kitabı hikaye kitabı satan kitap marketlerde, kitabevi salonlarında hikaye okuyucularını bekliyor.
 
Geçtiğimiz günlerde hikaye tutkunu sanatseverlerin beğenisine sunulan ''Altın Tesbih'' isimli eser için bize söylenecek söz bırakmadığını düşünen bir dost  haberci şöyle demiş şiir gibi yansıttığı haberinde:
 
 
'' Yaşadıklarını, hissettiklerini, umutlarını, endişelerini ve yaşamın içinden birçok konuyla ilgili düşüncelerini yalın bir dille hikâyelerine yansıtan Fatma Çetin Kabadayı, hayata olaylara ve insanlara dair yaptığı tespit ve tanımlamaları ile hikâyelerine farklı bir boyut kazandırıyor.
 
İçerisinde 26 hikâyenin bulunduğu 154 sayfadan oluşan kitap, Yazarın “Bu benim en sevdiğim hikâyemdir, sizin de seveceğinize inanıyorum” dediği  ‘Altın Tesbih’ adını taşıyor.
 
Kitapta ayrıca, Edebiyat dünyasının ünlü isimleri ve yazarın yakın çevresindekilerin fikirleri de “Fatma Çetin Kabadayı için kim ne dedi?” başlığı altında yer alıyor.
 
Yeni kitabının çıkmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kabadayı önümüzdeki aylarda Okul öncesi Öğretmenlerine yönelik kaynak oluşturabilecek nitelikte, 5–6 yaş grubu çocuklara deyim öğretme yöntemlerinin resimlerle anlatıldığı bir çalışmasının yine okuyucularıyla buluşacağı müjdesini verdi.
 
Kitabın ön kapak görseli Perihan Çapar imzasını taşıyor. Editörlüğünü Cansu Kara ve Sayfa düzenini Z. Emel Türkdoğan’nın yaptığı kitaba ve Yazara fatmackabadayi@gmail.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Kitabını Sürprizleri sevenlere ithaf ettiğini belirten Kabadayı’nın üçü branşıyla ilgili olmak üzere altı yayınlanmış kitabı bulunmaktadır.
 
Yayınlanmış eserleri;
Örnekleriyle Kuklalar ve Kukla Oyunları (Esin Yayınları)
Ebesin; Çocuk Oyunları (Morpa Kültür Yayınları)
Elveda Evliliğim; Roman (Akış Yayıncılık)
Yüz Gülen Yüz (Nar yayıncılık)(Fatma Çetin Kabadayı- Melek Demir)(İlköğretim ve anasınıflarına yönelik örnek drama oyunları)
Hoşçakal Anne (gençlik romanı)
Yüreğimden Güvercinler Uçurdum (Kanes Yayın Şubat 2010)
 
Halen öğretmenlik görevine devam eden Fatma Çetin Kabadayı Habername.com’da köşe yazarıdır.''
 
 
Netice itibariyle;
Bize de söyleyecek söz yazacak yazı kaldı mı diye düşünmeden Eğitimci Şair Hikayeci Yazar Fatma Çetin Kabadayı'nın bu yeni kitabını sadece hikaye tutkunu sanatseverler değil; şiir, müzik, şarkı, türkü dostları da alıp okusun..Diyorum gönül rahatlığı içinde.
Her yerde; yorgunluk atarken, vasıta beklerken, balık tutarken, yaylada obada gezerken bir solukta sıkılmadan okunabilecek türden bir eser Fatma Çetin Kabadayı imzalı ''Altın Tesbih''
fatma Çetin Kabadayı için sylediğim özdeyiş yeni eserinin gizemli yerlerinde yerini almış.
Adınla, hizmetlerinle, öğrencilerinle, okuyucularınla, sevenlerinle yaşa..
bilgece yaşa Fatmacan.
 
Eline diline yüreğine sağlık.
 
Dileğim..Çok okunanlardan olsun ''Altın Tesbih ''
 
 
Hikmet OKUYAR
Şüsiyad Başkanı

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :