YAZARIMIZ Prof. Dr. Hacı Duran'da ADAY ADAYI

YAZARIMIZ Prof. Dr. Hacı Duran'da ADAY ADAYI

Adıyaman Üniversitesi öğretim üyeliği görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan, sitemiz yazarı ve Adiyaman universitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hacı Duran, basın toplantısı düzenledi.

Adıyaman'ın gelişmesi ve kalkınması için birçok projeye imza atan Prof. Dr. Hacı Duran, aday adaylığını gerçekleştirdiği basın toplantısı ile duyurdu. Duran, toplantıda yaptığı açıklamada:"AK Parti, Türkiye'ye güven, istikrar, mutluluk ve umut getirmiştir. Türkiye, AK Parti politikalarıyla küresel bir güç ve denge unsuru imajı kazanmıştır; yoksul ve mağdur kardeş milletlerin umudu olmuştur. AK Parti, ülkemizi iki yüz yıldır arzulanan muasır medeniyet seviyesine çıkarma mücadelesini önemli bir aşamaya getirmiştir. Sosyal devletin sorumluluklarını, izlediği politikayla yerine getirmektedir" dedi.

Ülkeye ve Adıyaman'a hizmet için göreve talip olduğunu dile getiren Prof. Dr. Duran,"Şimdiye kadar, ülkemizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini araştırdım, yazdım, yayınladım; ders olarak anlattım. Bundan sonra, akademik görevim kapsamında öğrendiklerimi icra etmek istiyorum. Bizzat elimi taşın altına koymaya karar verdim. Sadece bilmek ve söylemek yetmez, yapmak gerekir, icraat lazımdır. AK Parti bir icraat partisidir. Kurulduğu ve iktidara geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle bunu göstermiştir" diye konuştu.

Adıyaman'ın sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen Duran, "Islanacağız, durmayacağız, yola devam edeceğiz. Yüce Allah, bu gönül yolunda, yar ve yardımcımız olsun" diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :