Yazıcı alırken nelere dikkat etmeli?

Yazıcı alırken nelere dikkat etmeli?

Yeni bir baskı cihazı almak istiyorsunuz ama size en uygun ürünün hangisi olduğuna karar veremiyorsunuz. O zaman bu rehber size yardımcı olacak.

Geçtiğimiz yıldan itibaren teknoloji şirketleri büyük bir atılımla baskı sistemlerinde devrimsel değişiklikler yapmaya başladı. Artık baskı cihazları daha tasarruflu  ve son dönem teknolojileriyle uyumlu hale geldi.


Yazıcı Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Diğer Adımları Görmek İçin Tıklayınız

Baskı almak için kablolarla bile uğraşmanıza gerek yok sadece kablosuz ağ sayesinde cihazınızı bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz.

Baskı cihazınızdan memnun değilseniz yeni teknolojilerle tanışmanın tam zamanı. Peki ama bu teknolojiler arasında nasıl seçim yapacaksınız? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu konuda size yardımcı olacak bir rehber hazırladı.

Toner mi Kartuş mu?

Baskı cihazı alırken en çok dikkat etmeniz gereken şey ürünün kullandığı mürekkep sistemidir. Çünkü, tonerli ya da inkjet yazıcılar arasında büyük bir fiyat farkı bulunuyor.

Eğer günde ondan fazla kağıt basıyorsanız tonerli ürünler sizin için daha uygun olaaktır. Çünkü tonerin esas amacı seri üretim olarak baskı almaktır.

Eğer daha az baskı alıyorsanız ve genelde çektiğiniz fotoğraflar ya da kaliteli resimleri basıyorsanız o zaman inkjet sistemli all in one ürünler daha çok size hitap ediyor.

Inkjet kartuşlarda baskıda mürekkep kağıda tam olarak yayılıyor. Bu sayede daha kaliteli fotoğraflar basabiliyorsunuz.


(ShiftDelete.Net )

Bir baskı cihazı alırken bu adımlara dikkat ediyor muydunuz?

Etiketler :