Yazıcı: İkinci golü bulsaydık...

Yazıcı: İkinci golü bulsaydık...

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bucaspor galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi.

Yazıcı son derece çekişmeli bir maç olduğunu belirterek, "İkinci golü bulsaydık, çok farklı olabilirdi" dedi. Yazıcı, Gaziantepspor Kulübü'ne verilen ceza ve olaylarla ilgili verilecek karar konusunda ise yorumsuz kaldı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 6'ncı haftasında evinde Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek, yenilmezlik ünvanını sürdüren Bursaspor'un başkanı İbrahim Yazıcı, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son derece çekişmeli bir maç olduğunu belirten Yazıcı, "Son derece çekişmeli bir maçtı. İkinci golü bulsaydık çok farklı olabilirdi, ama her maç zor maç, her maçımız final havasında geçiyor" dedi.

HERKES VAZİFESİNİ YAPACAK

Bir basın mensubunun, "Akıllar Glasgow maçında mıydı?" sorusunu yanıtlayan Yazıcı, "Glasgow maçı için de bazı oyuncularımız dinlendirildi. Bu herkes tarafından biliniyor, ama herkes vazifesini yapacak. Galip geldik, mutluyuz, gururluyuz" diye konuştu..

BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLUR

Tribünlerdeki boşluklarla igili soruya ise Başkan Yazıcı, "Maçlarımızın hepsini televizyon veriyor. Artı cuma akşamı olması bunların tesiri oldu, ama yine de iyiydi. Bundan sonra daha iyi olacaktır" yanıtını verdi.

YORUM YAPAMAM

Gaziantepspor Kulübü'ne verilen ceza ve olaylarla ilgili verilecek olan karar konusundaki soru üzerine ise Başkan Yazıcı, "Bugüne kadar bu konularda yorum yapmadım. Yine yapmayacağım" dedi.

Etiketler :