Yazıcıoğlu bu kazadan sağ çıkacak

Yazıcıoğlu bu kazadan sağ çıkacak

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Kurucaova köyündeki gergin bekleyişleri sürüyor.

Kurucaova köyünde arama-kurtarma çalışmalarını izleyen bir grup BBP'li, Kurucaova İlköğretim Okulu'nun bahçesinde toplandı.


Gergin bekleyiş sürerken partililer 'Dağdaki terörist bulunuyor Yazıcıoğlu niye bulunmuyor?', 'Biz terörist miyiz?' diye slogan atıp tekbir getirdi.


Bahçe duvarının üzerinden kalabalığa seslenen BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, 'Muhsin Yazıcıoğlu nice işkencelerden sağ salim çıktı. Bu kazadan da sağ çıkacak. Hepimiz buna inanıyoruz. Kimse bizi yolumuzdan geri döndüremez. Bizim arkamızda patronlar yok, katil ABD ve İsrail yok, Allahımız ve milletimiz var' dedi.


Bir süre daha 'Muhsinler ölmez', 'Başbuğ Muhsin'in askerleriyiz' diye slogan atan gençler, Öznur'un uyarısıyla slogan atmaya son verdi.


Çok sayıda jandarma ve polis, Kurucaova İlköğretim Okulu'nun önündeki ana yolda ve okulun çevresinde önlem aldı.


Arama-kurtarma çalışmalarını yeterli bulmadıklarını belirten BBP'liler, okul bahçesi ve okulun duvarları önünde beklerken güvenlik güçleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurucaova köyüne gelme ihtimaline karşı önlemlerini sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :