Yazıcıoğlu'na ağır hakaret

Yazıcıoğlu'na ağır hakaret

Bu kadarı da olmaz! Onbinlerin uğurladığı Yazıcıoğlu'na hakaret eden videolar internette cirit atıyor.

Onbinlerin Ankara'da ebediyete uğurladığı BBP'nin manevi lideri Muhsin Yazıcıoğlu için büyük hakaret! BBP lideriyle ilgili ağır eleştirileri sayfalarına taşıyan Türksolu dergisinin ardından bu kez de yine ağır hakaretlerin yer aldığı bir video, Yazıcıoğlu'nun ailesi ve sevenlerini kızdırdı.

Provakasyonlar sürüyor, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu için hazırlanan bir video sevenlerini derinden yaraladı. Facebook başta olmak üzere bir çok internet sitesine kimin tarafından konulduğu belli olmayan videoda, Yazıcıoğlu için ağır hakaretler yer alıyor.

YAZICIOĞLU'NA KATİL SUÇLAMASI!

"Üzülmedim" başlığıyla yayınlanan videoda, Yazıcıoğlu'nun siyasi geçmişiyle ilgili ağır suçlamalar yer alıyor. İlk olarak Birgün gazetesinin başlattığı Türksolu Dergisi'nin ise 12 Eylül 1980 darbesi öncesi yasa dışı örgütlenmelerin baş sorumlusu olarak gösterdiği Yazıcıoğlu'na ilişkin eleştirilerde, Ankara'da yaşanan ve bazı sol görüşlü öğrencilerin ölümüne neden olduğu olaylarla ilgili suçlamalar yer alıyor.

YAZICIOĞLU'NUN KEMİKLERİ SIZLADI!

Sevenlerini üzen ve provakasyonlar konusunda dikkatli olunması gereken bir dönemde bu kadar ağır ifadelerin yer aldığı bir videonun, kimler tarafından hazırlandığı konusunda ise net bir bilgi yer almıyor. Takma isimler ve mail adresleriyle yayınlanan videolarda, Yazıcıoğlu'nun 16 Mart olaylarıyla ilgili de çeşitli iddialar yer alıyor. Yayınlanan bir başka videoda ise 1979 yılında Ankara Ziraat Fakültesi'nde yaşanan ve bir kişinin ölümüne neden olan olaylarla ilgili de yine Yazıcıoğlu suçlanıyor.

FACEBOOK KALDIRMADI!

Öte yandan videonun yer aldığı Facebook'a gönderilen binlerce mesaja rağmen, ilgili iletilerle ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı belirtildi. İddialara göre bazı kullanıcılar tarafından oluşturulan gruplar aracılığıyla, tüm kullanıcılara gönderilen bu ve buna benzer videolarda, Yazıcıoğlu'na ilişkin provakasyon amaçlı çeşitli videolar yer alıyor.

Etiketler :