Yazıcıoğlu'nun eşi yoğun bakımda

Yazıcıoğlu'nun eşi yoğun bakımda

Recep Yazıcıoğlu’nun eşi Meryem Yazıcıoğlu yaşam savaşı veriyor.

İCRAATLARIYLA bir dönem adından sıkça söz ettiren merhum vali Recep Yazıcıoğlu’nun eşi Meryem Yazıcıoğlu, hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Kalp kapakçıklarının çalışmadığı belirtilen Meryem Yazıcıoğlu’nun çocukları, iyileşmesi için başında dua ediyor.

Geçen cumartesi gecesi aniden rahatsızlanan Meryem Yazıcıoğlu, önce anbulansla Numune Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yaklaşık 4 saat boyunca yapılan müdalelerden sonra eski Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu tarafından Dikmen’de bulunan Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Hastanesi Kardiyoloji Servisi yoğun bakım ünitesine yatırıldı. 

Konu ile bilgi veren oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, annesinin geçen cumartesi gecesi aniden rahatsızlandığını belirterek şunları söyledi:

"Annemi 112 acil servisini arıyarak Numune Hastahanesi acil servisine kaldırdık. Burada yaklaşık 4 saat boyunca müdahale edildi. Daha sonra amcam Mustafa Sait Yazıcıoğlu’nun talimatı ile Diyanet Vakfı’na bağlı 29 Mayıs Hastanesi kardiyoloji yoğun bakım ünitesine yatırdık. Yapılan tetkik ve bulgularda kalp kapakçıklarının çalışmadığı tehşisi konuldu. Devamlı kan pıhtısı (enboli) attığı doktorlar tarafından söyleniyor. Şimdi burada şuuru yarı açık bir biçimde. 4 gündür hastanede diğer kardeşlerim Necla Yazıcıoğlu Yavi, Rüveyda Yazıcıoğlu Durmaz ile annemizin tekrar sağlığına kavuşması için dua ediyoruz.”

TOPUĞU KIRILINCA 3.5 AY HAREKETSİZ YATMIŞ

Recep Yazıcıoğlu’nun en büyük kızı Nüveyda Yazıcıoğlu Yavi ise hastane odasında verdiği bilgide, ”Annem bundan bir süre önce önce topuğunu kırarak tam 3.5 ay boyunca hareketsiz yattı. Bu nedenle kalp kapakçıklarında bir rahatsızlık oluştuğunu sanıyoruz. 1989 yılında babam Aydın Valisi iken makam aracında geçirdikleri trafik kazasında, araçta bulunan annem beyin kanaması geçirerek 15 gün hastanede kalmış, sağlığına kavuşmuştu. Yine öyle bir mucize bekliyoruz" dedi.

Vali Recep Yazıcıoğlu, 2003 yılında Ankara’nın Temelli yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Yurdun değişik illerinde yaptığı valilik sırasında kendisinden sık sık söz ettirmesi ve icraatları ile ’efsane vali’ olarak anılıyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.