Yeni bir medya gurubu geliyor

Yeni bir medya gurubu geliyor

Bazı gazetelerimizin tensikat yaptığı şu süreçte Tevfik Diker'in işsiz kalan bazı meslektaşlarımızı istihdam edebileceği düşüncesi.....

Kamuoyu Tevfik Diker'i önce DYP Genel Sekreteri olarak tanıdı.
1991 seçimlerinde tercihli oyla seçilip gelmişti.
Yani O da merhum Adnan Kahveci gibi halkın gerçek temsilcisi olarak tanımlanan milletvekillerinden biriydi parlamentoda.
Daha sonra "Yolsuzlukla Mücadele Derneği"ni kurdu bir gurup arkadaşıyla beraber ve Derneğin "Kurucu Genel başkanı" seçildi.
2000 yılında ulusal gazetelerde köşe sahibi oldu.
Bazı gazetelerde "Yöneticilik" yaptı...
"Ne alâka?" diye soranlara cevaben söyleyelim:
Şu alâka ki Tevfik Diker bu kez ulusal bazda yayın yapacak bir TV kanalı ve günlük gazetenin "Yayın Hakları Sahibi" olarak dönüyor medya dünyasına...
TV ve gazetenin seçimlerden önce mutlaka yayına başlayacağını öğrendik.
Televizyon kanalının ekipmanı Panasonic firmasına sipariş edildi ödemeler de karşılıklı sözleşme şartları çerçevesinde yapıldı.
Kemal Ilıcak'ın Tercüman'ı ile aynı çizgide (Muhafazakâr, Demokrat, Liberal) bir ulusal gazete yapmayı planlayan  Tevfik Diker'in Mehmet Emin Karamehmet'ten Tercüman'ı satın almak istediğini ve fakat Karamehmet'in "Tercüman'ı satmak istemiyorum" dediğini de söyleyelim bu arada.
Bazı gazetelerimizin tensikat yaptığı şu süreçte Tevfik Diker'in işsiz kalan bazı meslektaşlarımızı istihdam edebileceği düşüncesi az da olsa yüreğimizi serinletiyor.
Tevfik Diker'e çalışmalarında başarılar diliyoruz...  

gazeteciler.com

Etiketler :