Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı

Ticaret Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen "Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen "Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı" MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Bülent Tuncer ve MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Abdülkadir Sıcakyüz'ün açılış konuşmalarıyla başlayan programda, Ticaret Bakanlığı tarafından sunulan destekler kapsamlı şekilde ele alındı.

Etkinlik kapsamında E-İhracat, Dijital Pazarlama, Davranışsal Kamu Politikaları ve Yeni Nesil Teknolojiler Daire Başkanı Hasan Önal, Markalaşma ve Tasarım Destekleri Daire Başkanı Gözde İnaneri Bakıcı, Ticari Bilgi, İletişim Hizmetleri ve Kadın-Genç Girişimciler Daire Başkanı Özge Akkız, İhracatı Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Kasım Akdeniz, TÜRK EXİMBANK İstanbul Avrupa Yakası Şube Müdürü Bayram Uzun, KOBİ ve Kümelenme Destekleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Vekili Pınar Aslan ve Tanıtım ve Fuarlar Dairesi Başkanlığı Ticaret Uzmanı Mustafa Yılmaz, katılımcılarla ihracat destekleri ve prefinansman modeline yönelik sunumlarını paylaştı.

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı çerçevesinde, E-İhracat, Dijital Pazarlama, Yeni Nesil Teknolojileri, Markalaşma ve Tasarım Destekleri, KOBİ ve Kümelenme Destekleri, Tanıtım ve Fuar Destekleri ile uluslararası ticaret alanındaki detaylar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

MÜSİAD Genel Merkezinde geniş katılımla gerçekleştirilen etkinlik hediye takdimi ile son buldu.

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı kapsamında anlatılan desteklere ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşılabilirsiniz.

Genel bilgi: https://ticaret.gov.tr/ihracat
İhracat destekleri: https://ticaret.gov.tr/destekler/ihracat-destekleri
E-İhracat destekleri: https://ticaret.gov.tr/destekler/e-ihracat-destekleri

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı tekrarını YouTube MÜSİAD TV kanalımızdan https://youtu.be/t7Oc44lt1J4 ve https://youtu.be/eX3LOwXgoN4 linkleri üzerinden izleyebilirsiniz.

ihracattesvikleri2.jpegihracattesvikleri7.jpegihracattesvikleri11.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.