Yeni Şafak'ın bugünkü Kılıçdaroğlu manşeti

Yeni Şafak'ın bugünkü Kılıçdaroğlu manşeti

CHP İSTEDİ HABER YAPTI.. Yeni Şafak komik olma; AKP iSTEDi DE HABER YAPMADINIZ MI...

İktidara yakınlığıyla muhalefete sert eleştirileriyle bilinen Yeni Şafak Gazetesi bugün yine CHP'yi eleştiren bir manşetle okuyucularıyla buluştu.

Oda TV iddianamesi dosya eklerine dayandırılan haberde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun soruşturma kapsamında tutuklanan Nedim Şener'e talimatla haber yaptırdığını ileri süren Yeni Şafak Gazetesi manşetini de 'İstihbarat Şefi Kılıçdaroğlu' diye attı.

Birçok noktada hükümete yakınlığıyla bilinen hatta 'Yandaş gazete' olarak da itham edilen Yeni Şafak Gazetesi'nin bu yaklaşımı dikkatlerden kaçmadı.

İşte Yeni Şafak'ta yer alan o haberin bir kısmı

Odatv soruşturmasında tutuklanan gazeteci Nedim Şener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefon görüşmeleri iddianamenin ek delil klasörlerine girdi. Telefon kayıtları, Kılıçdaroğlu'nun gazeteci Nedim Şener'i yönlendirerek haber yaptırdığını ortaya koydu. Kayıtlara göre, Kılıçdaroğlu, İstanbul metrobüs hattı ve İETT gibi konularda Şener'i yönlendirirken, Eyüp'te aldığı bir şikayet üzerine mizansen bir haber yapmasını istiyor.

MİZANSEN HABER TAKTİĞİ

Eyüp'te bir kız ile erkek arkadaşının yan yana oturduğu için uyarıldığını anlatan Kılıçdaroğlu, "Oraya yani böyle bir bayan bir erkek gazeteci gidip böyle yemek söylese bakalım başlarına ne geliyor" diyor. Nedim Şener ise kendisini TBMM'deki telefonundan arayan Kılıçdaroğlu'na verdiği cevapta, "Evet neler geliyor di mi, tamam onu hallederim. Tamam oldu üstat" diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.