Yeni Şafak'ta 17. yaş sevinci

Yeni Şafak'ta 17. yaş sevinci

Yeni Şafak gazetesi, 17. kuruluş yıldönümünü kutladı. Çalışanlara bir dizi ödül dağıttı.

 

Yeni Şafak gazetesi, 17. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yeni Şafak gazetesi çalışanları arasında yapılan çekilişte Umre ziyareti, LCD televizyon, diz üstü bilgisayar, cep telefonu, tam altın, elektrik süpürgesinden oluşan ödüller dağıtıldı.

Yeni Şafak gazetesi 17. kuruluş yıldönümünü Legancy Ottoman Otel'de düzenlediği bir etkinlikle çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikte gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak'ın "Dün gazetemiz ne yazdıysa bugün onlar bu ülkede gerçekleşiyor" sözü damgasını vurdu.

Dün neyi yazdıysak bugün onlar oluyor

Türk basınının güçlü sesi Yeni Şafak kuruluşun 17. yıldönümünü kutladı. Sirkeci'deki Legancy Ottoman Otel'de düzenlenen yıldönümü kahvaltısında, gazetenin çıkarılışında kadar her kademede emeği geçen Yeni Şafak personeli bir araya geldi.

Oldukça renkli geçen etkinlikte artık bir geleneğe dönüşen hediye çekilişi de yapıldı. Çekilişte adı çıkan şanslı elemanlara Umre ziyareti, altın ve çeşitli elektronik eşyalar hediye edildi.

MÜTEVAZİ OLMAYA GEREK YOK

Yeni Şafak çalışanlarını 17. kuruluş yıldönümü etkinliğinde yalnız bırakmayan İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak, Yeni Şafak gazetesinin ilk günden bu yana söylediklerinin teker teker gerçekleştiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Yeni Şafak gazetesinin söylediklerine yanlış diyenlerin bugün alkışlamak zorunda kaldığını ifade eden Albayrak, "Bu beni de mutlu ediyor. Çok emeğiniz var. Bizim üzerimizde çok hakkınız var. Sizlerden öncelikle hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bu ülkeye de hakkınız var. Hiç mütevazi olmayın. Bu gazete polis tarafından basılmış, bin bir zorluklar içersinde çıkmış bir gazetedir. Bu gazetede çalışmış, şu an Türkiye'nin politikalarını belirleyen, geçmişte söyledikleri bugün doğru çıkan arkadaşlarımız var. Onlara da başarılar diliyorum. Mevlam hepimizin yar ve yardımcısı olsun' dedi.

YÖN DEĞİŞTİRMEDİK

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert de konuşmasına gazeteye kuruluşundan bugüne dek emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.

Gazetenin en zor şartlarında bile yüzü daima gülen personelinden Ahmet Çoban ve Osman Çelik'i yanına çağırarak en güzel iki örnek olarak ilan eden Cömert, ülkenin darlık ve yokluk zamanlarında ortada Yeni Şafak gazetesinin olduğunu ifade etti.

Bugün Yeni Şafak benzeri gazetelerin sayısının arttığına dikkat çeken Yusuf Ziya Cömert, "Biz 1995'de ne söylediysek bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Biz şu anda mevcut gazetelerin yayın çizgisi anlamında hiçbirinin kategorisinde değiliz. Yön değiştirmedik. Tayyip Erdoğan'a 'Muhtar olamaz' dedikleri zaman bunu diyenlerle kavga ediyorduk. Şimdi de aynı noktadayız' dedi.

FİDANDIK GÜRBÜZ AĞAÇ OLDUK

Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat da konuşmasına buluşmayı sağlayan Yeni Şafak gazetesi Genel Müdürü Mehmet Ziya Gökalp'e teşekkür ederek başladı. Bolat konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Bugün mutlu bir buluşmayı gerçekleştiriyoruz. 17 yıl tam bir gençlik yaşı.Yeni Şafak da delikanlılık çağında. Gençlik, aksiyon, dinamizm ve enerji demek. Yeni Şafak da bunları temsil ediyor. Bundan 17 yıl önce Fatih'te küçük bir dairede ekilen fidan 17 yıl sonra gürbüz bir ağaca dönüştü. Zaten bir işin, bir hareketin arkasında Allah rızası, temiz ve kutsal bir hedef ve çok çalışma varsa o iş mutlaka bereketlenir. Yeni Şafak'ın öyküsü de böyle bir başarı öyküsüdür' dedi

ÇALIŞANLARA JEST

Gazete çalışanları arasında yapılan çekilişte Umre ziyareti, LCD televizyon, diz üstü bilgisayar, cep telefonu, tam altın, elektrik süpürgesinden oluşan ödüller dağıtıldı.

Hediye çekilişinde Yeni Şafak'ın personellerinin ismi olan şans kavanozuna önümüzdeki yıl jest olarak gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak'ın da isminin konulacağı espirisini yapan Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert çekilişle bu yıl hediye verilemeyen Albayrak'a çalışanlar adına sürpriz bir teklifte bulunacağını söyledi.

Kürsüye çıkan Albayrak ise "Çekilişte sizlere bazı hediyeler çıktı. Bana da ne çıkarsa mutlu olacağım. Yani Yusuf beyin sürprizi beni rahatsız edecek bir sürpriz olmayacatır' dedi.

Albayrak'ın bu sözleri çalışanlar tarafından alkışla karşılandı. 

Etiketler :