Yeniçağ Yazarı Vatandaşa "HAYVAN" Dedi

Yeniçağ Yazarı Vatandaşa "HAYVAN" Dedi

Milliyetçi değerler üzerinden konuşan, siyaset yapan, yazı yazanlar, halkı resmen "hayvan" yerine koydu. Yeniçağ yazarı vatanşlara "hayvan" muamelesi yaptı...

 

Yeniçağ yazarı Altemür Kılıç, dün kaleme aldığı "Ya PKK devleti ya Türklere ölüm!" başlık yazısında vatandaşa "hayvan" yerine koydu.

Başbakan Erdoğan'ın Ankara için açıkladığı projeleri eleştiren Altemur Kılıç, "Erdoğan’ın Ankara için  “çılgın projesi”  büyük bir hayvanat bahçesi kurmakmış... Zahmet buyurmasın, böyle bir  “hayvanat bahçesi”  bütün Türkiye sathında zaten var... " dedi.

Türk halkını "hayvan" yerine koyan ulusalcı Yeniçağ'ın yazarı Altemur Kılıç'ın dünkü yazısından ilgili bölüm;

Fanatik “Kürt muhiplerinden” Ahmet Altan bu konuda, Zana’nın, sözlerinin, Türk-Kürt ilişkilerinin dönüm noktalarından biri olduğunu, aslında bütün Kürtlerin aklının bir yerinde duran bir isteği nihayet aydınlığa çıkardığını yazdı. Kürtçülerin asıl istedikleri Türkiye içinde eşit statü filan değil, “tam bağımsızlık”. Kürtlerin yönettiği bir Kürdistan, “Büyük Kürdistan”!.. Aslında Türkler, Türkiye için karar zamanıdır... Bütün vatansever milliyetçi-ulusçu partilerin küçük politika hesaplarını bırakıp Türkiye  Cumhuriyetini nasıl kurtaracaklarını düşünmeleri zamanıdır. Karar verip  gerekenleri yapmaları zamanıdır!.. Türkiye üzerinde bu pazarlıklar yapılırken MHP’nin neden saf dışı bırakılmak istendiği daha iyi anlaşılmıyor mu?..
Ne zaman olacak diye bekliyordum... Oldu... Kaset şantajları da “Ergenekon işi” !!! Erdoğan Kandil’i Silivri’ye, yani “Ergenekon’a ” bağladı. Erdoğan’ın Ankara için  “çılgın projesi”  büyük bir hayvanat bahçesi kurmakmış... Zahmet buyurmasın, böyle bir  “hayvanat bahçesi”  bütün Türkiye sathında zaten var... Çakallar, tilkiler, maymunlar ortalıkta; ama  “aslanlar”  ve  “kurtlar”  kafese konmuş!..
“Kürt Sorunu”  nasıl çözülür? Bölücülere göre, PKK terörü tehditlerle Türkiye’nin parçalanması, “çözülmesiyle”. Bu ölümcül sınavda seçenekler belli: Ya  “Kürtlere  bağımsızlık” ya da “Türklere ölüm”! Orta yolu yok...

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.