Yiğit Bulut Cumhuriyet yazarını neden kovdu?

Yiğit Bulut Cumhuriyet yazarını neden kovdu?

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, dün akşam yayına davet ettiği Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç ile çalışanların önünde kapıştı

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut,  dün akşam yayına davet ettiği Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç  ile çalışanların önünde kapıştı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın istifasıyla ilgili olarak dün akşam Habertürk TV’de Yiğit Bulut’un sunduğu "Sansürsüz" programına Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç, Star yazarı Mehmet Metiner, Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ile CHP milletvekili Mehmet Sevigen davet edilmişlerdi.

medyaradar'ın haberine göre yayından birkaç saat önce Habertürk’ün Taksim’deki binasına gelen Mehmet Faraç burada Star yazarı Mehmet Metiner ile karşılaştı.İkili Baykal’ın kaset olayını ve istifasını samimi bir şekilde konuşmaya başladı.

Ancak Mehmet Metiner’in de kendisinin katıldığı tartışma programına davetli olduğunu öğrenen Mehmet Faraç bir anda sinirlendi ve programa hazırlanan Yiğit Bulut’a doğru yöneldi.

"Beni bu kişilerle nasıl biraraya getirirsiniz" diyerek Bulut’a çıkışan Faraç’ı yatıştırmaya Yiğit Bulut’un yaptığı durumu izah etmeye çalıştı. Ancak Faraç kararlıydı.

Yiğit Bulut bunu üzerine "Yayına çok az bir süre kaldı.Ben bu saatte senin için konuk değiştiremem. İstemiyorsan sen katılma" dedi. Gerilim bu andan itibaren daha da yükseldi. Faraç’ın ağzına geleni söylemesi üzerine Bulut "Defol git istemiyorum" dedi.

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesini araya giren Habertürk çalışanları engelledi. İki tarafın da sakinleştirilmesinin ardından Mehmet Faraç programa katıldı.

Etiketler :