Yiğit Bulut'un zor anları

Yiğit Bulut'un zor anları

Canlı yayında Altaylı ve Bardakçı öyle laflar ettiler ki Yiğit Bulut önce kıpkırmızı kesildi ardında da yayını kapatmak zorunda kaldı.

Dün geceHabertürk televizyon kanalının üç önemli ismi Yiğit Bulut, Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı, program boyunca birbirlerine sert eleştiriler yapmayı da ihmal etmediler. Gece yarısını geçtikten sonra konukları yollayan, ardından da başbaşa konuşmaya başlayan üç isim en çok da Yiğit Bulut'un bir zamanlar MHP yönetimine talip olması ile dalga geçtiler.

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı programın sonuna yakın MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye ve Bulut'a yönelik eleştiriler getirince, Habertürk genel yayın yönetmeni kıpkırmızı oldu. Gülerek konuyu kapatmaya çalışan Yiğit Bulut, "Siz çok tehlikeli oldunuz. Yayını bitirelim" dedi ve kapanış cümlelerinin ardından programa son verdi.

İşte Altaylı, Bardakçı'nın eleştirilerini ardarda sıraladığı ve Yiğit Bulut'un programı kapatmak zorunda kaldığı o dakikalar.

"AKP DEMOKRAAAASİ DİYENLERE DEMOKRASİYİ ÖĞRETTİ"

FATİH ALTAYLI:
AKP'nin Türkiye'ye çok önemli bir faydası var. Şimdi kızacaklar bana ama olsun. Arabalarında hâlâ "Hakimiyet Allahındır" yazan bir grubun "Hakimiyet Milletindir" demesini sağladı AKP. İçini henüz dolduramadı ama Ağzına demokrasi sözcüğünü almayan ve "demokraaaasi" diye alay eden, bir kesime demokrasi sözcüğünü öğretti AKP. Bunlar şimdi demokraaasi'den demokrasiye geçmeye başladılar. Bu sözcüğü tekrarlamaya başladılar.

MURAT BARDAKÇI: Bir de "ekönemi" derler.

YİĞİT BULUT: (Gülerek) Ne derler? Ne derler?

FATİH ALTAYLI: Ben AKP'nin bu hizmetini çok kaydadeğer buluyorum. İçini dolduramıyor olsalar bile Türkiye'de bir demokrasi sorunu olduğunun farkına vardılar. Onların çocukları anne babalarından daha iyi durumda olacak.

MURAT BARDAKÇI: Demokrasi meselesi bir yerde kültür meselesi. İstanbul Üniversitesi hukuk öğrencisi İsmet Paşa'yı hala hayatta zannediyor. Korkunç bir şey bu.

FATİH ALTAYLI: Amerika'da da Abraham Lincoln'ün hayatta olduğunu sanan çıkar. Üniversite'de de, Harvard'da da çıkar.

EKÖNEMİ DİYENLERİ SEN DAHA İYİ BİLİRSİN

YİĞİT BULUT:
Ben yıllar önce üniversitede anket yaptım. Türkler ne zaman uzaya gitti dedim, herkes yıl söyledi. Bir kişi de Türkler Uzaya gitmedi kardeşim demedi. (Bardakçı'ya dönerek) Peki o ekönemi diyenler kim demin söylediğin?

MURAT BARDAKÇI: Sen daha iyi bilirsin, Adaydın.

YİĞİT BULUT: (Gülerek) Nerede adaydım ya!

MURAT BARDAKÇI: Demeçler veriyordun başına geçeceğim partinin diye.

YİĞİT BULUT: Bana karşı bunu geliştirmiş panzehir olarak.

FATİH ALTAYLI: Başına geçmeyecekti. MHP'ye genel başkan yardımcısı oluyordu.

MURAT BARDAKÇI: Parti benim diye dolaşıyordu canım vaktiyle. Benim olacak diyordu.

YİĞİT BULUT: (Gülerek) Öyle mi!

"SİZ TEHLİKELİ OLMAYA BAŞLADINIZ"

FATİH ALTAYLI:
Şimdi başka partiye göz koydu!

YİĞİT BULUT: Siz çok tehlikeli olmaya başladınız...

FATİH ALTAYLI: Biz ellilerinde olarak çok tehlikeliyiz.

YİĞİT BULUT: Siz çok tehlikeli olmaya başladınız. Yayını bitirelim.


İŞTE YİĞİT BULUT'UN  KIPKIRMIZI KESİLDİĞİ O ANLAR

 

 

Etiketler :