Yıldırım Demirören'den Soma ve yabancı kuralı açıklaması

Yıldırım Demirören'den Soma ve yabancı kuralı açıklaması

TFF Başkanı Yıldırım Demirören önümüzdeki sezonun planlarını ve Soma projelerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gerçekleştirdikleri Yönetim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Demirören, gelecek sezon planlarıyla birlikte Soma konusundaki projelerede değindi.

"SÜPER KUPA FİNALİ MANİSA'DA OYNANACAK"

"Yaraların sarılması için bazı kararlar aldık, bunları açıklayalım. Süper Kupa finali 15-16 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak ve geliri de şehit düşen ailelere bağışlanacak. Ayrıca 5 milyon TL'lik bir bağış yapacağız. Fatih Terim önderliğinde Manisa'ya gideceğiz. Milli futbolcularımız da Terim önderliğinde Pazar-Pazartesi günü bir kampanya başlatacak. MHK hakemleri de tazminatlarını Soma'ya bağışlayacak "

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ BURSA'DA!

"2014-2015 sezonu 29-31 Ağustos'ta başlayacak, 2014-2015 Türkiye Kupası finali Bursa'da oynanacak."

SÜPER KUPA'DA F.BAHÇE SEYİRCİSİ OLACAK MI?

"Süper Kupa finalinin Fenerbahçe seyircisiz oynanacağı yazıyordu, böyle bir durum yok. Talimat Süper Kupa'yı kapsamıyor. "

YABANCI KARARI DEĞİŞTİ! 

"Federasyon yönetim kurulumuz aldığı yabancı kararının arkasında ancak gördük ki tribünde olacak oyuncuların maliyetleri kulübe eksi olarak dönüyor. Bunun için yabancı kararını 5+3 olarak revize ettik"

35 KİŞİLİK MİLLİ TAKIM KADROSU İLE SOMA'YA!

"Pazartesi günü 35 kişilik bir milli takım kadrosu ile Soma'ya gideceğiz ve orada bazı incelemelerde bulunacağız. Elimizden gelen tüm desteği vereceğiz."

PASSOLİG DEVAM EDECEK Mİ?

"Passolig devam ediyor, burada bir sıkıntı yok. Passolig, E-Bilet'in bir markası ve kanunla güvence altına alınan E-Bilet devam ettikçe passolig de devam edecek. Kulüpler Birliği'nden 12-13 imza geldi bu konuda, bize gelen bazı yazılar var ancak bu federasyonun aldığı bir karardır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.