Yıldırım'a tahliye çıkmadı savaş çıktı

Yıldırım'a tahliye çıkmadı savaş çıktı

Yıldırım'ın tahliye talebi reddedilince ortalık savaş alanına döndü.

Şike davası sebebiyle Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde kararı bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Aziz Yıldırım’ın tahliye olmadığı haberini alınca ortalığı birbirine kattı.

Polise ve adliye binasına bira şişeleri ve taş atan taraftarlara polis müdahale etti. Bazı taraftarlar gözaltına alındı. Çıkan arbede yüzünden yaralananlar da oldu.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde görülen şike davasında, sanıkların savunmalarını tamamlamasının ardından avukatlar taleplerini iletti. Mahkeme, tutuklu yargılanan sanıklardan 7’sinin tahliyesine karar verdi.

Adliye önünde toplanan ve Aziz Yıldırım’ın tahliye edilmesini bekleyen taraftarlar ise hayal kırıklığına uğradı. Aziz Yıldırım’ın tahliye edilmediğini duyan taraftarlar adliye binasına ve polise saldırdı. Cam şişeler atan taraftarlara polis müdahale etti. Tazyikli su ve biber gazı ile taraftarlar adliye önünden uzaklaştırıldı. Bazı taraftarlar çıkan arbedede yaralandı. Polis, ikaza rağmen dağılmayan şahısları gözaltına aldı. Ortalık savaş alanına döndü. Grup uzun süre adliye çevresinde dolaştıktan sonra dağıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.