Yıldız futbolcu 5 vakit namazını kaçırmıyor!

Yıldız futbolcu 5 vakit namazını kaçırmıyor!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'ta forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Almanya'da kendisini iyi hissettiğini belirterek, Bundesliga'da kalmak istediğini söyledi.

Bild am Sonntag gazetesine açıklamalarda bulunan Çalhanoğlu, Hamburg'un ligde kalması için dua ettiğini belirtti. Muhafazakar olduğunu ve günde 5 vakit namazını aksatmadığını belirten Çalhanoğlu, "Eve geldiğimde kılıyorum. Arzum Mekke'ye gitmek. Vaktim olduğunda Hamburg'da cuma namazı için camiye gidiyorum" ifadesini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu, taraftarın protestosunun futbolcu için en zor durumlardan biri olduğunu belirterek, "Taraftar ıslık çaldığında 'bir şey yapmam gerekir' diyorsunuz. Tabii bu baskı moral bozuyor" dedi.

Taraftarın kendisine kurtarıcı olarak görmesinden mutlu olduğunu ifade eden Çalhanoğlu, "Temel olarak benden beklenti içinde olunduğu zaman seviyorum. Babam da beni baskı altında tutuyor. Bana diyor ki 'sen takımı kurtarabilirsin.' Böyle yaparak beni motive etmeye çalışıyor" diye konuştu.

Liverpool, Chelsea, Manchester United, Manchester City ve Leverkusen gibi takımların kendisini istediği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Çalhanoğlu, şöyle konuştu:

''Hamburg'da 2018'e kadar süren sözleşme imzaladım. Bu 2. Lig'de oynamak için de geçerli. Ben Hamburg'da mutluyum ve böyle bir sözleşmemin olmasından memnunum. Ben burada uzun süre kalmak ve Hamburg ile uluslararası arenada mücadele vermek istiyorum. Almanya'da kendimi iyi hissediyorum. Bundesliga'da kalmak istiyorum."

Şampiyonlar Ligi'nde futbol oynamayı çok istediğini anlatan Çalhanoğlu, "Dünya yıldızları Ronaldo, Messi veya İniesta gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hep istedim'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.