Yıldızlar neden Fener'de tutunamıyor?

Yıldızlar neden Fener'de tutunamıyor?

Fenerbahçe Ortega ile Fenerbahçe'ye yıldız oyun kazandırmaya başladı. Herkes bu duruma sevinirken, hevesi kursağında kalan ise gelen oyuncular oldu

Fenerbahçe Ortega ile Fenerbahçe'ye yıldız oyun kazandırmaya başladı. Herkes bu duruma sevinirken, gelen oyuncuların çoğu adeta kaçarak ayrıldı Türkiye'den. Peki Fenerbahçe'de neden yıldız oyuncular tutunamıyor. Perde arkasında ne yaşanıyor.

İlk Ortega getirilmişti Fenerbahçe'ye oynadığı ve oynattığı futbol, kısa sürede herkesin büyük beğenisini kazanmıştı. Ancak Ortega bu durumdan mutlu değildi.. Nedeni ise Fenerbahçe'de sır gibi saklandı. Ta ki, ortaga bu durumu açıklayana kadar..

Brezilya'da "Futbolu bırakırım bir daha Fenerbahçe'ye dönmem" diye yaptığı açıklamadan sonra, bir daha Fenerbahçe'ye gelmedi.

Boş durmayan yönedim bu ismi unutturmak için Ortaga'dan daha büyük ve oynadığı oyunla takımların korkulu rüyası olan Anelka'yı getirdi. Sezonun başlamasıyla tam bir hayal kırıklığı yaşandı. Herkes önce, "adaptasyon sorunu var" diye olayın iç yüzünü anlamadı.

Ancak Anelka'nın gittikçe form düşüklüğü ve gol yollarında başarılı olmaması var olan bir başka krizin habercisi oldu. Alex'e verilen önem ve Anelka'nın dışlanması, bu oyuncunun gitmesi için neden oldu.

Sıradaki İsim Kejman oldu

Klüp Atletico de Madrid

Geliş Tarihi 2006

Kezman attığı goller ve yaptığı asistlerle tanınıyor. Sırbistan milli takımınında vazgeçilmez forveti Türkiye`nin en büyük kulübü Fenerbahçe'ye geldiği kesinleşti.  Gelişi ile Fenerbahçe taraftarı tarafından büyük sevgi ile karşılaştı. Herkes Galatasaray'a gelen Hagi gibi Kezman'nın da Fenerbahçe'de unutulmaz isimler arasına gireceğini düşünürken, sorun kısa sürede baş gösterdi. Kezman'da pas alamama ve yaşadığı büyük sıkıntı yüzünden gitmek istediğini belirtti.

Sayısız yerli oyuncu alındı ancak esameleri okunmuyor.

Servet'in kiymetini bilmeyerek Sivas'a veren Fenerbahçe, Galatasaray'a adeta hediye verircesine Servet'i kaptırdı. Servet bugün Milli Takım ve Galatasaray'ın değişmez ilk oyuncusu arasında.

Yabancı oyunculardan ziyade Türikye içinde yıldızı parlayan yerli oyuncuları alan Fenerbahçe, aldığı oyuncuları oynatmayarak,  yok olmalarına neden oldu.

Semih yıllarca yedek bırakıldı

Her seferinde oyuna alındıktan sonra leblebi gibi gol atarak takımı ipten alan Semih, sonunda isyan etti. Gitmek için açıklama yaptı. Gelen çok sayıda oyuncu geldiği gibi sesizce gitti.

Bunda etkili olan ne oldu?

Neden başka takımda bunlar yaşanmıyor?

Galatasaray'a getirilen oyuncular bugün efsane oyuncular arasına girerken, Cemil'den sonra Fenerbahçe'de neden böyle bir isim çıkmadı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :