Yılmaz Kurtulmuş'u Tebrik etti

Yılmaz Kurtulmuş'u Tebrik etti

Umre Ziyareti için Mekke'de bulunan Şevki Yılmaz, Numan Kurtulmuş'u seçilmesi dolayısıyla tebrik etti

Şevki Yılmaz, Numan Kurtulmuş'u Tebrik Etti

Milli Görüş hareketinin Türkiye’de iktidara yürümesinde büyük emekleri olan Rize eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Şevki Yılmaz, Numan Kurtulmuş’u Saadet Partisi Genel Başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı tebrik etti.
HaberVakti.com, Umre ziyereti için Suudi Arabistan’ın Mekke şehrinde bulunan Şevki Yılmaz’a ulaşarak Saadet Partisi’nin Kongre sonucu hakkında ki düşüncelerini sordu.
 
Kısa açıklamasında Yılmaz: ‘’Saadet Partisi Genel Başkan’ı Numan Kurtulmuş kardeşimi, Kurultay’da kardeşlik ruhuna uygun olmayan nahoş hadiselere rağmen elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, kendi ekibiyle çok daha hayırlı hizmetlere imza atacağına inanıyorum.
 
Numan Bey Kurultay sonrası ilk imtihanını 12 Eylül referandumunda verecek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla da Referandumda ‘EVET’ oyu kullanacaklarını zaten açıkladılar, asıl önemli olan Kurultay’da 2. liste çıkaran kardeşlerimizin akl-ı selim ile hareket ederek Numan Bey’in Genel Başkanlığında Saadet Partisi’ne hizmete devam etmeleridir, umarım bu mağlubiyeti bir nefsi mesele yaparak yeniden bir partileşme sürecine girmezler.
 
Unutulumasın ki Türkiye’de iktidar değil, muhalefet boşluğu vardır, Saadet Partisi bu boşluğu en güzel şekilde dolduracak ve mevcut muhalefet anlayışına, muhalefet ederek Milli çizgideki tüm politikaların yanında yer alacaktır.
 
Referandumdan sonra ki süreçte ortaya çıkarılacak olan seçim sath-ı mahallinde ise Ergenekon tantanslı şer cephenin karşısında yer alarak milletin hayrına hizmetlerin destekçisi olacaktır. Kardeşleri olarak Numan Bey ve ekibine şu an da bulunduğum Kabe-i Muazzama’dan birlik, kardeşlik, ve ittifakı sağlayacak şuur, basiret ve ferasete uygun görev anlayışı diliyorum’’

Etiketler :