Yılmaz Özdil'in yeni adresi belli oldu

Yılmaz Özdil'in yeni adresi belli oldu

Hürriyet gazetesinden olaylı bir şekilde ayrılan Yılmaz Özdil'in yeni adresi beklendiği üzere Sözcü gazetesi oldu.

Hürriyet gazetesinde, yazısının basılmaması nedeniyle kriz çıkan ve gazete ile yolları ayrılan Yılmaz Özdil Sözcü'ye geçiyor.

SÜRMANŞETTEN DUYURDU

Özdil'in geçtiğimiz ay, resmi olarak sözleşmeyi imzalayacağı ve Sözcü sütunlarında ulusalcı okur kitlesiyle buluşacağı biliniyordu. Sözcü, Yılmaz Özdil'i kadrosuna kattığını "Yılmaz Özdil Sözcü'de, hasret çok yakında bitiyor" anonsuyla sürmanşetten duyurdu.

SÖZCÜ YAZARLARI BİZE GEL DEMİŞTİ

Kendisi de Hürriyet gazetesinde benzer bir süreci yaşayan Çölaşan, Yılmaz'a -istifasından vazgeçmeyeceğini varsayarak- ilk mesajı ben şimdi göndermiş olayım: "Bizde baskı yok, sansür yok. SÖZCÜ'ye hoş geldin" yazmıştı.

Bekir Coşkun ise "O köşenin senden önceki sahibi olarak..." diye başladığı yazısında "sen hele bir kesin kovul o zaman biz seni kucaklayıp yanaklarından öperiz" diyerek Özdil'e "Sözcü'de yerin hazır" çağırısı yapmıştı.

Uğur Dündar ise "Geçmişin Hürriyet’i ile kıyaslandığında ise bırakın amiral gemisi olmayı, teslim bayrağını çekmiş ve ağır yarası nedeniyle su almaya başlamış sıradan bir teknedir." dediği eski gazetesi Hürriyet'i yerdikten sonra "medyamızın yeni lideri Sözcü ailesi olarak kendisini heyecanla beklediğimizi duyuruyorum." yazmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.