Yine Hakkari yine şehit

Yine Hakkari yine şehit

Sokakta saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan yaralı polis şehit oldu..

HAKKARİ'de sokak ortasında yürüyen sivil giyimli polis memuru kimliği belirsiz bir kişi tarafından açılan ateş sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru şehit oldu.

İKİ EL ATEŞ ETTİ

Olay, bugün saat 15.50 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Jandarma lojmanları önünde meydana geldi. Sivil giyimli kimliği açıklanmayan bir polis memuru, Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyerek jandarma lojmanları önüne geldiğinde kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. 2 el ateş edilen polis memuru, kanlar içinde sokak ortasına yığıldı.

POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVKEDİLDİ

Saldırgan kaçarken çevredekilerin haber vermesi üzerine sevk edilen ambulansla yaralı polis hastaneye kaldırıldı. Şehit polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırı ardından çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Görgü tanıklarıyla görüşen polisler, saldırganın eşkalini belirlemeye çalışırken kapsamlı operasyon başlatıldı.

DÜN DE MAYINLI SALDIRIDA BİR POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

Dün Hakkari Çukurca'da bir polis memuru yola döşenen mayının patlaması nedeniyle şehit düşmüştü. 24 saat geçmeden yine Hakkari'den bir şehithaberi geldi. Bu defa sivil polis memuru sokak ortasında şehit edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.