Yolcu otobüsünde 600 yılan bulundu

Yolcu otobüsünde 600 yılan bulundu

Arjantin'de bir yolcu otobüsünde bavullardan yaklaşık 600 yüz yılan ve değişik sürüngenler çıkınca yolcular dehşete düştü.

İhbar üzerine harekete geçen polis, Buenos Aires sınırındaki Kuzey eyaletinde seyir halindeki otobüsü durdurunca davetsiz misafirler ortaya çıktı. Bagajları tek tek incelemeye başlayan güvenlik güçleri, yolcuları dehşete düşüren bir manzarayla karşılaştı.

Santa Fe'nın güvenlikçilerinden Daniel Chersich, "Bir yolcu el çantasındaki 40 yılanla otobüse binmiş. İçlerinde yüzlerce yılan ve diğer sürüngenlerin olduğu bavulları da bagaja yerleştirmiş." dedi. "Yabani hayvan trafiğini" araştırmaktan sorumlu Chersich, paketleri açan polisin de çok korktuğunu belirtti.

Vahşi hayvan kaçakçılığının önleyen polis, otobüste ele geçirdikleri 444 boğa, engerek ve diğer tür yılanlarla birlikte 40 kertenkele ve armadilloya el koydu.

Chersich'in açıklamasına göre, yakalanan hayvan kaçakçıları yargılanmak için, 3 ay boyunca vahşi hayvan topladıkları Santiago del Estero'ya götürüldü. Arjantin'de yabani hayvan kaçakçılığının yaygın olduğu biliniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.