'Yorum Farkı'nda şoke eden kavga!

'Yorum Farkı'nda şoke eden kavga!

Cuma günü çok sert sözler sarfeden ve küsen Emre Kongar ve Mehmet Barlas bakalım bugün birbirilerinin yüzüne nasıl bakacaklar?

Mehmet Barlas ve Emre Kongar'ın ekranda güncel konular üzerine yorum yaptıkları NTV'deki programın cuma günü yayınlanan bölümünde ilginç bir gelişme yaşandı.

Her zaman farklı görüşleri dile getiren ancak belli bir seviyeyi tutturan programda Barlas ve Kongar sert bir şekilde tartıştı.

ÖNCE TARTIŞTILAR SONRA KÜSTÜLER

Kongar'ın ve Barlas'ın Başkanlık sistemi üzerine yaptıkları yorumlar her iki tarafında birbirine küsmesine yok açtı.

Kongar'ın sözünü kesmesi üzerine Barlas kendisinden pek beklenmeyen bir şekilde "Ben sizi dinledim siz de beni dinleyin biraz" diye sert çıktı.

YÜZÜNE BİLE BAKMADI

"Zaten sizinle anlaşamıyoruz"
diyen Barlas'ın sözlerine bozulan Kongar, uzun bir süre ekran partnerinin yüzüne bile bakmadı.

Barlas'ın konuşması sonunda "benim söylemek istediğim bu" dedikten sonra Kongar'ın, "sizin söylediğiniz çok açık... " şeklinde kurduğu cümle üzerine kıyamet koptu. Barlas "benim sözlerimi siz anlatmayın. Siz ne söyleyecekseniz onu anlatın" dedi. Bu sefer sert sözler söyleme sırası Kongar'daydı. Kongar önce "Müdahale etmeyin" diye çıkıştı.

TARTIŞMA GİDEREK SERTLEŞTİ

Birbirlerinin sözlerini sık sık kesen ve yine birbirlerine "kesmeyin ben sizi dinledim" diye çıkışan iki ünlü isim giderek daha sert bir tartışmanın içine girdi.

Barlas "ben de sizi konuşturmayacağım" diyince, Kongar "işte sizin demokrasi anlayışınız" diye yanıt verdi.

Programı birbirlerine küskün yüz ifadeleri ile bitiran Kongar ve Barlas'ın bugün ekranda ne diyecekleri ve birbirlerinin yüzlerine nasıl bakacakları da merak konusu... 

Etiketler :