Yorumcularımızdan FB analizleri

Yorumcularımızdan FB analizleri

Sanal alemde dolaşan Fenerbahçe geyiklerine Habername yorumcularından büyük destek geldi. İşte yeni geyikler:

Bursaspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı anonsu Kadıköy'ü bayram alanına çevirirken Türkiye Kupası'nda olduğu gibi kaçan şampiyonluk sonrasında Fenerbahçe geyikleri de sanal alemde gezinmeye başladı. Sanal aleme büyük destek ise habername.com yorumcularından geldi… Tüm Fenerbahçe okuyucularımızdan özür dileyerek;

 

Gün içersinde Fenerbahçe ve Bursa başlıklı haberlerimize yapılan yorumlardan seçmeler:

 

Asuman- Sony’den kampanya: Sony'den müthiş kampanya; Her Fener taraftarına, futbolcusuna ve teknik heyete faizsiz 90 ay taksitle ileri teknoloji radyo. 2-2 anonsunun ses kaydını getiren ilk 11 kişiye ise bedava kulaklık.

 

Mehmed- Güiza: Düğünde oynayıp saha da oynamayı unutan Güiza…

 

 

Muratoğlu- Siz başkasınız: 17 kez şampiyon olup, 19 kez kutlayan takım: Fenerbahçe.

 

Furkan- Hala gülüyorum: Guiza’ya 15 milyon Euro vereceğinize, 5 TL’ye bir el radyosu alsaydınız bu rezaleti yaşamazdınız.

 

 

Rahim- Tıp dünyası şokta: Bilim dünyası karıştı. FB'nin sevincini yorumlayan Bilim Adamları, 'bu sanırız bir mayıs ayı sendromu. Eğer her mayıs ayında fener taraftarı bu sevinci yaşarsa 30 sn'den 90'dakika dolana kadar devam edeceğini düşünüyoruz. Yani uzun yıllar bu hastalık geçmeyecek gibi" dediler.

 

 

İlker- Haydi Sazan Avına: Oltasını alan gelsin Kadıköy'e 55.000 sazan gelmiş. Oynaşıp duruyorlar…

 

Hayri Kolsuz-Helal Aziz Başkan: O anonsu Aziz Başkan Yaptırmış! Anons sayesinde arkadan sıvıştı. Zaten son 10 dakikayı ayakta kapının yanında izledi.

 

Cengiz- Psikologlara tavsiyemdir: Sahaya inme ve taraftarın çılgınca sevinme anını alın arşivinize gelen hastalarınız arasında BJK, GS, Bursa, Trabzon vb. takımı tutanlara izletin. Emin olun kendi sorunlarını unutacaklardır. Hem iyi bir gülme terapisi de gerçekleştirmiş olursunuz!

 

 

Barış Güven- İki dakika: Dün gece hiç tanımadığım bir Fenerliye, sırf iki dakika sevinsin diye usulca sokulup "BURSA BERABERE" dedim…

 

Kazım Genç- İyi ki Fener Var: Fener'e selam, eğlenceye devam. İyi ki Fener Var. İşsizlik rakamları açıklandı ama onu bile takmadım.

 

Selami Cengizoğlu- Yeşil Devrim: Fenerbahçe soldu, devrimin adı yeşil oldu, Daum bir zamanlar beğenmediği öğrencisinden silleyi yedi.

 

Gürkan Kaptanoğlu- Darbe: Herhalde bu ülkede darbe oldu. Çünkü ortalarda bir tane fenerli gözükmüyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :