Young Boys: F.Bahçe bizden büyük

Young Boys: F.Bahçe bizden büyük

Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan İsviçre temsilcisi Young Boys'ta teknik direktör Vladimir Petkovic, karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Vladimir Petkovic, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı överek başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Buraya sadece kazanmaya değil; dostluk için de geldik. İlk maça göre tam takım olarak sahada yer alacağız."

İlk maçta daha farklı kazanabileceklerini söyleyen Petkovic, "Bizim için farklı bir başlangıç olacak. Geçen yıl Atlatico Bilbao karşısında oynadığımız güzel oyunu burada da oynamak istiyoruz. Hem Şampiyonlar Ligi hem de ligimizde iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Petkovic, Fenerbahçe'nin hakkında fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını da kaydederek, "Limit olarak Fenerbahçe'nin altında takımımız." dedi.

Fenerbahçe'nin ilk maçtaki gibi olmayacağını belirten Petkovic, "Fenerbahçe, Burada daha hızlı ve daha sert olacak. Biz de elimizden geldiğince savaşmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Petkovic, hiçbir takımdan çekinmediklerini ve her zaman kendi oyunlarını oynadıklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :