Yozgat'ta İmza Günü Düzenlendi

Yozgat'ta İmza Günü Düzenlendi

Yozgat Şairler Yazarlar Derneği İl Kültür Müdürlüğü salonunda bir imza günü düzenledi. İmza Gününe Yozgat Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın, Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı ve Şair Osman Yüksel katıldı.

İmza Gününe Yozgat Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın" Yozgat Sevdası " isimli eseriyle, Aslen Kayseri doğumlu olup Hatay Serinyol  Beldesinde  görev yapan  Eğitimci Şair Yazar Fatma Çetin Kabadayı: "Altın Tesbih, Yüreğimden Güvercinler Uçurdum, Yüz Gülen Yüz ve  Hoşça Kal Anne " İsimli eserleriyle, Halk Şairi Osman Yüksel  "Vurdun Zalim ve Birliğe Çağrı" isimle eseriyle  katıldılar. 

Yozgat Şairler Yazarlar Derneğinin İmza Gününe okul öğrencileri Yozgatlı  Şairler Ve yazarlar İlgi göstererek yazarlarla tanıştılar ve imzalı eserlerini alarak onlara destek oldular.Yozgat Şairler Yazarlar Birliği Derneği üyeleri bir araya gelerek günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler. Programa Sarıkaya İlçesinden Sarıkaya Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı ve Ses sanatçısı Kelami Akdemir de katıldı.

             İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda  gerçekleştirilen imza gününe çok sayıda  şair- yazar katılarak imza gününe gelen yazarları desteklediler. İmza Günü Programına Hatay’dan katılan Eğitimci Şair- Yazar Fatma Çetin Kabadayı kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek “Yozgatlı  Şairler ve Yazarlarla birlikte  olduk, hepsi çok candandı, Hoşça kal Anne romanımın Yozgatta bu kadar okunduğunu ve sevildiğini imza günümde öğrenmiş olmak beni ayrıca mutlu etti,” dedi ve Yozgatlı şairlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

             Yozgat Şairler Yazarlar Derneği   adına konuşan gazeteci Şair Yazar Ahmet Sargın  da kültürel çalışmalara destek verdiklerini ifade ederek "Görevimiz  Yazarları- Şairleri teşvik etmektir.İmza günlerinin amacı  yazarı okurlarıyla  buluşturup insanlara  okuma alışkanlığını kazandırmak ve yazarları  teşvik etmektir..Bu amaçla düzenlemiş olduğumuz imza gününe katılan herkese teşekkür ediyorum...." dedi.  

Haber: Ahmet SARGIN- YOZGAT Yazarlar ve Şairler Birliği Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.