Yüksek Hızlı Tren inşaatını ziyaret etti

Yüksek Hızlı Tren inşaatını ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik'in Osmaneli İlçesi'ndeki Yüksek Hızlı Tren tünelini ziyaret etti ve şantiyede işçilerle birlikte iftar yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Polatlı İlçesi'nden Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Bilecik'in Osmaneli İlçesi'ndeki Şarmaşık İstasyonu'ndaki şantiye alanına geldi. Burada trenden inen Başbakan Erdoğan, Kerimali Rampaları'nda bulunan hızlı tren tüneline geçti. 1400 metre uzunluğunda olacak ve 850 metresi bitmiş 14 nolu tünelin içine giren Başbakan Erdoğan, bu tünelin girişindeki 1900 metrelik viyadük hakkında da bilgi aldı.

Erdoğan daha sonra tekrar şantiyeye dönerek hızlı tren projesinde çalışan işçilerle birlikte iftar yaptı. İftara basın mensupları alınmadı.

Başbakan Erdoğan'a, Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Devlet Demiryolları Genel Müdürü Süleyman Karaman ve diğer yetkililer eşlik etti.

Başbakan Erdoğan iftarın ardından hızlı trenle Kocaeli'ne hareket etti. Erdoğan'ın Kocaeli'den havayoluyla Ankara'ya gideceği öğrenildi.

Etiketler :