Yumurtanın müptelası oldu

Yumurtanın müptelası oldu

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan'a dün katıldığı bir konferansta yumurtalı saldırıda bulunan öğrenciler, eylemlerini bugün de sürdürdü.

Galatasaray'da toplanarak sınav sistemindeki yanlışlıkları protesto eden öğrenciler, bu kez de Yarımağan'ın fotoğrafına yumurta attı.

 

ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan'a yumurtalı saldıra bulunan öğrenciler, bugün de Galatasaray Meydanı'nda toplandılar. Sınav sistemindeki yanlışlıkları protesto eden yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu, "Yarımağan ne oldu, yumurta mı şaşırttı?" şeklinde sloganlar attı.

 

Yarımağan'a yumurta atma eylemini önceden planladıklarını söyleyen öğrenciler, "Salon boşalmıştı. Yumurtayı attık ancak herhalde kendisi de antrenmanlıydı ki yumurtadan kurtuldu. Bugün de sınav sistemi ile ilgili yanlışları protesto etmek için buradayız" dedi.

Daha sonra Ünal Yarımağan'ın fotoğrafını hedef yapan göstericiler, yumurta atarak protestolarını sürdürdüler. Yumurtalı eylemlerinin süreceğini söyleyen öğrenciler, düzenledikleri gösteriyle sınav sistemini esprili bir şekilde eleştirdi. Üniversite isimlerini yazdıkları dart tahtasına ok atan öğrenciler, yeni yerleştirme sınavının bu şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Bu sırada yaşlı bir teyzenin de dart tahtasına ok atması gülüşmelere neden oldu.

Ajanslar

Etiketler :