Yunus'un Gençliği Geliyor

Yunus'un Gençliği Geliyor

Yunus Emre Gençlik Kulübünün resmi açılışı muhteşem bir törenle yapıldı.

 

ANKARA YUNUS EMRE GENÇLİK KULÜBÜ, AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Ankara Yunus Emre Gençlik Kulübü, bir yıla yakındır sürdürdüğü birbirinden güzel ve hayırlı çalışmalarını resmi açılış töreni ile taçlandırdı. Açılışta, Yunus Emre Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Avukat Fatih Ünal, Yunus Emre Gençlik Kulübünü tanıttı, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Avukat Fatih Ünal, haftalık ve aylık etkinliklerle 7’den 70’e kendini geç hisseden herkese hitap ettiklerini söyledi. Keçiören Kaymakamı ve Belediye Başkanı başta olmak üzere, yerel ve ulusal yönetim kademelerinin desteğine ve vatandaşların göstermiş oldukları ilgiye şükranlarını sunan Avukat Fatih Ünal, Keçiören İlçesinde var olan gençlik potansiyelini harekete geçirdiklerini söyledi.  Açılış töreninde, Edirne Mimar Sinan Vakfı Kurucusu Hasan Gümüş, gençlik çalışmalarının önemini belirten konuşma yaptı ve Yunus Emre Gençlik Kulübü yönetici ve üyelerinin gayretlerini tebrik etti.

Ankara Yunus Emre Gençlik ve Spor Kulübünün resmi açılışı; Bakan Yardımcısı Halil Etyemez; Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Belediye Başkanı  Mustafa Ak, , Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmud Göksu, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Avukat Bülent Yağmur, Ak Parti Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Gençlik Kulüpleri Başkanları, STK Temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Keçiören Ankara Teras TOKİ Konutları’nda kurulan,  gençlik ve spor faaliyetleriyle çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hizmet veren kulübün resmi açılış kutlamaları, Mehmet Mete Konseri, Atasporları tanıtımları ve aşure dağıtımı ile birbirinden güzel görüntülere sahne oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.