Yusuf İslam'ın YOLUNU SEÇTİ

Yusuf İslam'ın YOLUNU SEÇTİ

Cat Stevens (Yusuf İslam) gibi İslami hayat tarzına geçtikten sonra müzik yapmayı bırakan Münib Engin Noyan da seneler sonra ilk kez düzenleyeceği konserle müziğe dönüş kararı aldı, konser müjdesi verdi.

 

Ünlü müzisyen Münib Engin Noyan, İslami Hayat yaşamaya karar verdikten sonra özellikletelevizyon ekranlarındaki programları ile gönülleri fethetmeyi sürdürmüş ve hayranları arasına yenilerini eklemeyi başarmıştı ama aktif müzik yaşantısına nokta koyduğu için İslami içerikli metinler dışında eser seslendirmemişti.

Şimdi ise yeniden gitarını eline alıyor ve konser yapmaya hazırlanıyor...

Her Çarşamba günü saat 21.00'de Marmara FM'de Yüksek Uçuş Derin Dalış adlı programını yapmaya karar vermesiyle birlikte Münip Engin Noyan da benzer kaderi paylaştığı ünlü pop şarkıçı Cat Stevens (Müslüman olduktan sonra Yusuf İslam adını aldı. Yusuf İslam da Müslüman olduktan yıllar sonra  Müslüman kimliğiyle konser vermeye karar vererek hem eski hayranlarını sevindirmiş hem de Müslüman oldukkan sonra kendisine muhabbet duyanları mest etmişti) gibi aktif müzik hayatına döneceğinin müjdesini verdi. 

ÖNCE ETNİK MÜZİK PROGRAMI YAPACAK SONRA KONSER VERECEK 

Engin Noyan "Yüksek Uçuş Derin Dalış" programında dünya üzerindeki bütün coğrafyaya hakim etnik müzikleri dinleyecileri ile paylaşacak

Noyan bu programda gitarı ve sesiyle sevenleriyle buluşacak.

Müziğe uzun bir süre ara veren Münib Engin Noyan hayranlarına çok yakında bir de konser vereceğini açıkladı.

(Haber 7)

Etiketler :