Yüz kızartan hakaret yarışı

Yüz kızartan hakaret yarışı

Haber Analiz tam anlamıyla bir meydan muhaberesine sahne oldu. Can Ataklı ile Ahmet Tezcan'ın birbirine girdiği.

Habertürk ekranlarının yüksek tansiyonlu programı Haber Analiz tam anlamıyla bir meydan muharebesine sahne oldu. Vatan yazarı Can Ataklı ile Zaman yazarı Ahmet Tezcan'ın birbirine girdiği tartışmada eski defterler açıldı, masalara yumruklar vuruldu, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu.

Tezcan ve Ataklı birbirlerinin gazetecilik ahlaklarını sorgularken karşılıklı olarak ciddi suçlamalarda bulundular. Tezcan'ın Ataklı'ya dönük Tansu Çiller'i Başbakanlık yaptığı dönemde arayıp ne dediğini sormasıyla başlayan tartışma ikili arasında eşine az rastlanır polemiğe dönüştü. Tezcan, Ataklı'ya "BMW 7.40'tan inmeyen sensin, metrobüse binen benim. Halkı sen mi biliyorsun, ben mi?" şeklinde tepki gösterince Ataklı, "Ben para kazanan adamım, sen bu meslekte tutunamamışsın. Ben sokaklarda senden daha fazla bulunuyorum..." dedi.

Ataklı, Tezcan'ın kendi meslek ahlakını sorgulayamayacağını söyleyerek sert çıktı. Devamında Tezcan'a Başbakanlık basın danışmanı olduğu dönemde HSBC bombalamaları sonrasında medya kurumlarını arayıp ne söylediğini sordu. Tezcan 'ben kimseyi tehtid etmedim' deyince çığrından çıkan tartışma karşılıklı hakaretlere vardı. iki gazeteci birbirlerini ahlaksızlıkla suçladı, yalan söylemekle itham etti, dürüst gazetecilik yapmamakla yargıladı.


GAZETECİLER.COM
 

Etiketler :