Z.Burnun'da Kültür ve Sanat Kursları

Z.Burnun'da Kültür ve Sanat Kursları

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile sertifikalı olarak üçüncüsü düzenlenen 2011/2012 Kültür ve Sanat Kursları 15 Eylül 2011 tarihinden itibare

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile sertifikalı olarak üçüncüsü düzenlenen 2011/2012 Kültür ve Sanat Kursları 15 Eylül 2011 tarihinden itibaren 25 ayrı branşta önkayıtlarına başlıyor.

 

15 yaş üstü herkesin başvuracağı kursların ön kayıtları Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi Öğrenci İşleri Ofisi’ne mesai saatleri içerisinde bizzat başvurularak yapılacaktır.

Gitar’dan Piyano’ya, Dramatik Yazarlık’tan Tiyatro’ya, Fotoğraf’tan Osmanlı Türkçesi’ne, Tezhib’den Minyatür’e, Sinema Atölyesi’nden Rölyef’e  23 adet kültür ve sanat branşının yer aldığı kurslar 15 Ekim tarihinden itibaren derslere başlayacaktır.

 

1.Seviye, 2.Seviye ve ihtisas düzeyinde eğitimlerin verileceği kurslara başvuru yoğunluğuna göre mülakatla öğrenci seçimi yapılacaktır. Kalabalık bir kadroyla ve uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslar çalışan, henüz öğrenci olan başvuru sahiplerinin katılım sağlayabileceği saatlere göre gruplandırılacak.

 

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde seçtikleri branşlarda eğitim gören öğrenciler 8 aylık eğitimin sonunda halka açık sergiler düzenliyor, tiyatro oyunları sahneliyor ve konserler veriyorlar.

 

Kurslara bu güne kadar toplam 4000 kişi başvuruda bulundu, 2500 kişi derslere yerleştirildi ve 1500 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.