Zakat Foundation Bu YIL DA Sevindirdi

Zakat Foundation Bu YIL DA Sevindirdi

Zekat Vakfı Bu yıl yine binlerce hayırseverin Kurban vekaletini alarak 30 dan fazla ülkede Kurban ibadetini yerine getirdi.

Zekat Vakfı Bu yıl yine binlerce hayırseverin Kurban vekaletini alarak 30 dan fazla ülkede Kurban ibadetini yerine getirdi. Fransa, Japonya, Türkiye, ABD, Kuveyt, Abu Dabi, Malezya gibi birçok ülkeden hayırsever vatandaşlaın Zekat Vakfına verdikleri Kurban vekaleti binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırildı.
 

Milyonlarca müslümanın sofrasına sadece kurban bayramında et girdiğini göz önüne aldığımızda Kurbanın önemi birkat daha artıyor. Bu Kurban Bayramında Zekat Vakfı yine 400,000 ihtiyaç sahibinin yanında olarak onların bayramını bayram etti.

Bu Kurban Bayramında sel felaketinin acısını hala yaşayan Pakistanlı kardeşlerimizle birlikteydi Zekat VAKFI. Deprem, kasırga ve kolera gibi birçok doğal felaketle karşılaşan Haitili kardeşlerimizle de birlikteydi. Lübnan ve Ürdünde mülteci olan Filistinli kardeşlerimizle aynı hava teneffus edidi. Tayland’da Patanili kardeşlerimizle birlikte gülüşüldü. Kurban Bayramı farklı renkten, kültürden ve dilden olan kardeşlerimizle aramızla muhabbeti pekiştiren Allahın cc bir hediyesidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :