Zakat Foundation of America’dan 150 bin Sıcak Yemek Dağıtımı

Zakat Foundation of America’dan 150 bin Sıcak Yemek Dağıtımı

Merkezi Chicago’da olan ve gerek ABD içinde, ve gerekse tüm dünya da hızla şubeleşerek büyüyen Zakat Foundation of America (ZFA) bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam etti.

Zakat Foundation of America, ABD’nin lider yemek servis/dağıtım şirketlerinden Doordash ile ortaklaşa yürüttükleri Ramazan ayı sıcak yemek dağıtımı projesinde Los Anegles’tan Boston’a kadar belli başlı şehirlerde 150 bin adet sıcak yemek dağıttı.

Boston’daki dağıtımları organize eden Kemal Bozkurt, “iftardan iki saat önce yaptığımız dagıtımlarda zengin/fakir, müslüman/gayri müslim her kesimden insana sıcak yemek verdik. Özellikle gayri müslim Amerikalılar hem yemek dağıtımımızdan memnuniyetlerini dile getirdiler, hem de dinimiz Islami öğrenmek istediklerini belirttiler, bu da bizleri çok memnun etti. Ayrıca onlarca genç müslümanın Masachsusetts eyaletinin 4 şehrindeki dağıtımımızda saatlerce gönüllü olarak yemek dağıtması geleceğimiz açısından ümit vericiydi” dedi.

Los Angeles bölgesindeki dağıtımları organize eden Ebru Awad ise “Böyle güzel bir organizasyonda görev almak gurur verici” diyerek herkesi Zakat Foundation of America’ya bağış yapamaya davet etti.

North Carolina bölgesinde görevli Nayma Köse ise; Zakat Foundation of America olarak sadece Ramazan’da değil, yıl boyunca tüm ihtiyaç sahiplerine gücümüz nisbetinde yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.

Islamic Society of Boston’daki yemek dağıtımında bulunan Türkiye Cumhuriyeti Boston Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen ve Konsoslos Engin Aksu ise Zakat Foundation of America ve Doordash’a teşekkür ederek yeniden yüzyüze iftarlarda buluşabilmeyi dilediler.

zf3.jpgzf.jpgzf2.jpgzf4.jpg

zf5-001.jpgzf6-001.jpgzf7-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.