Zaman Gazetesi Suçüstü Yakalandı!

Zaman Gazetesi Suçüstü Yakalandı!

Zaman Gazetesinin kirli bir ilişki ağı daha ortaya çıktı. Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde öğretmen olarak görev yapan Fuat Aksoy adlı kişinin Zaman Gazetesi için önemli bilgiler topladığı ortaya çıktı.

Paralel yapılanma suç üstü oldu. Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde öğretmen olarak görev yapan Fuat Aksoy adlı kişinin 3 saat boyunca paralel yapının merkez üssü olduğu iddia edilen Zaman Gazetesi’nde kaldığı görüntülendi.

Paralel yapılanmanın merkez medyası Zaman Gazetesi binasının aynı zamanda illegal yapının merkez üssü olduğu ve Türkiye’deki bilgi akışının bu adresten sağlandığı iddia ediliyor.

Devlet içinde kadrolaşan paralel yapı elemanlarından bu adrese ilginç ziyaretler gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Bu ziyaretlerden birisi de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde öğretmen olarak görevli olan Fuat Aksoy’un Zaman Gazetesi’ni hemen hemen hergün ziyaret ederek belge ve bilgi aktardığı iddia ediliyor.

GÖREV KARTI İLE MESAİ SAATLERİNDE ZAMAN GAZETESİ’NDE NE YAPILIYOR?

Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde görevli Fuat Aksoy adlı öğretmenin 3 saat boyunca paralel yapının merkez üssünde bilgi aktardığı iddia ediliyor. Aksoy, saat:15:00′da Zaman Gazetesi binasına girdiği saat: 18:36′da ise çıkarak görev kartı olan aracına bindiği görüntülendi.

BEYAZ RENKLİ FİAT İLE ZAMAN’DA

Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde öğretmen olarak görev yapan Fuat Aksoy’un üzerinde “T.C Adalet Bakanlığı Silivri Cezaevi Kampusu Personel Aracı” tanıtım kartı bulunan 34 EM 4957 plakalı FİAT Linea marka beyaz aracıyla Zaman’dan ayrılırken görüntülendi.

Zaman’dan ayrılarak Yenibosna istikametine devam eden Fuat Aksoy kırmızı ışıkta durmak zorunda kaldı. Kırmızı ışıkta durduğu anda araca yanaşan A.K isimli bir vatandaş “Zaman’dan mı çıktınız? Bu telefon size mi ait?” sorusu üzerine “Evet Zaman’dan çıktım ve telefon bana ait değil” cevabının ardından Aksoy yoluna devam etti.

AKSOY İNKÂR ETMEYİ TERCİH ETTİ!

Paralel yapının Silivri Cezaevi görevlisi olduğu iddia edilen Fuat Aksoy’a göre yaptığı Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nden ulaştık. İlk konuşmamızda “Evet her gün Zaman’a gidiyorum” itirafında bulunan Aksoy, daha sonraki görüşmemizde ise “Benimle birisinin dalga geçtiğini düşündüm bu nedenle her gün Zaman’a gidiyorum dedim” ifadesinde bulundu.

Zaman binasında bulunduğu güne dair muhabirimizin ısrarlı soruları karşısında sıkışarak cevap vermekten kaçan Aksoy, “Anlaşılan elinizde belge ve görüntüler var istediğinizi yapın. Konuşmak istemiyorum elinizden ne geliyorsa yapın” diyerek telefonu kapattı.

MUHABİRİMİZİ TEHDİT ETTİ!

Muhabirimizin soruları üzerine bunalarak telefonu kapatan Fuat Aksoy’un göreviyle ilgili Silivri 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nden bilgi almak istedik. 0212-7260007 numaradan görüştüğümüz cezaevi santral memuruna Fuat Aksoy 8 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki tam göreviyle ilgili bilgi almak istediğimizi ve yetkili müdürle görüşmek istediğimizi ilettik. Bir süre bizi telefonda bekleterek bir yetkiliyle görüşen santral görevlisi “Cezaevini gereksiz yere meşgul ettiğiniz için hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız” tehdidinde bulunarak görüşmeyi sonlandırdı.

İSTİHBARAT RAPORLARINDA ADI GEÇİYOR!

Daha önce Metris Cezaevi’nde görev yaptığı öğrenilen Fuat Aksoy’un paralel yapı ile cezaevi arasında bilgi akışı sağladığına dair istihbarat raporlarına bilgiler yansıdığı iddia ediliyor.

YENİ AKİT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.