Zaman gazetesinin reklamı ödüle çok yakın - video

Zaman gazetesinin reklamı ödüle çok yakın - video

Zaman gazetesinin, Ogilvy İstanbul tarafından hazırlanan "Önyargılar" adlı reklam filmi, Cresta Reklam Ödülleri yaratıcılık yarışmasında finale kaldı.

Ogilvy İstanbul, Zaman gazetesi için yapılan "Önyargılar" reklam filmi ile reklam dünyasının prestijli ödülleri arasında yer alan Cresta Reklam Ödüllerinde finale kaldı. Bu yıl 13.'sü dağıtılacak ödülleri kazananlar 25 Ekim 2010 tarihinde açıklanacak.

Ogilvy ve Zaman işbirliğinin üçüncü kampanyasında önyargıların kaynağına vurgu yapılıyor, kişisel ve toplumsal engeller resmediliyor. Önyargılara maruz kalan insanlar kadar, önyargıları besleyen insanların da zarar gördüğü mesajı veriliyor.

İŞTE ÖDÜLE KOŞAN O REKLAM





New York merkezli Creative Standards International firması ile Uluslararası Reklamcılık Derneği (International Advertising Association- IAA) işbirliği ile 1993 yılından bu yana dağıtılmakta olan Cresta Reklam Ödülleri, reklam dünyasının prestijli organizasyonları arasında yer alıyor.

Bu yıl ödüllerin büyük jüri başkanlığını Arnold Worldwide'dan Yönetici Ortak ve Yaratıcı Yönetmen olarak görev yapan Pete Favat üstleniyor. Jüri üyeleri arasında kreatif yönetmenler, film uzmanları, grafik sanatçıları ve interaktif uzmanları bulunuyor.

Reklamcılık ve pazarlama iletişimi alanında en yaratıcı çalışmaların ödüllendirildiği Cresta'ya bu yıl Design ve Promosyon & teşvik olmak üzere iki yeni kategori eklendi. Yarışmadaki diğer kategoriler ise şöyle: basın, açık hava, medya, TV/ sinema/ dijital, interaktif, radyo, doğrudan pazarlama ve bütünleşik kampanyalar. Cresta Reklam Ödülleri 25 Ekim'de düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

Önyargılar Reklam Filmi Künyesi

Reklamveren: Zaman Gazetesi
Reklam Ajansı: Ogilvy & Mather
Yaratıcı Direktör: Tibet Sanlıman
Yaratıcı Grup Direktörü: Burak Köprülü
Art Direktor: Evren Dinler
Reklam Yazarı: Gürkan Günaydın
Müşteri İlişkileri: Elif Adalı Erten / Rosita Habib /Murat derman
Ajans Prodüktörü: Kıvılcım Sönmez / Selen Tezol
Stratejik Planlama: Serra Ceylan / Özgür Evren Gönenç
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Post Prodüksiyon: MOJO FX
Yönetmen: Fatih Kizilgök
Görüntü Yönetmeni: Olivier Cariou (Mymanagement)
Müzik: Oğuz Kaplangı (Electrip)

(MediaCat Online)

Etiketler :