Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim

Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim

PKK'nın şiddetini artırarak devam ettiği terör eylemleri HDP'ye zarar verecek diye CHP'den sonra Cemaat de devreye girdi..

PKK terörü her geçen gün asker/polis/sivil ayrımı yapmaksızın devam ederken, CHP'den sonra terör örgütüne bir uyarı da Cemaat'ten geldi.

CEMAAT PKK'YI UYARDI

Zaman yazarı Şahin Alpay, Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'daki temasları sırasında sarfettiği sözlerini referans alarak "HDP'yi PKK'ya ezdirmeyelim"dedi.

HDP'LİLER PKK'YA YAKIN OLMAKTAN RAHATSIZ DEĞİL

Oysa ki HDP milletvekilleri, saklama gereği duymadan PKK'lı teröristlerin cenaze törenlerine katılıyor, bu cenazelerde çekilen fotoğrafları da sosyal medya aracılığıyla 'şehit cenazesindeyiz' diye paylaşıyor.

 

Alpay bugünkü yazısında "Türkiye kamuoyunun HDP'yi PKK-AKP işbirliğine ezdirmemesi lazım" diyerek Kılıçdaroğlu'nun sözlerini bir adım öteye taşıdı. İşte yazıdaki o bölümler:

"AKP - PKK HDP'Yİ EZİYOR"

Herkes kendi kendine sormalı: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “AKP-PKK işbirliği ülkeyi bu hale getirdi. AKP'nin eş başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile PKK'nın yaptıkları örtüşüyor. Terör örgütünün lideri, başkanlığın kendileri için sorun olmayacağını söylüyordu. Şimdi HDP'yi aralarında eziyorlar...” (27.09.2015) dediği zaman tümüyle haksız mıdır?

Türkiye halkı olarak HDP'nin AKP ile PKK arasında ezilmesine izin vermemeliyiz. Kürtler arasındaki kafa karışıklığının giderilmesi, şiddet sarmalının son bulması için Abdullah Öcalan dahil Kürt siyasi hareketinin bütün unsurlarının özgürce katılacağı bir tartışmaya da o kadar büyük ihtiyaç var ki...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.