Zaman yazarlarının kavgası program iptal ettirdi

Zaman yazarlarının kavgası program iptal ettirdi

Zaman'daki yazar polemiği gazete köşelerini aşmaya başladı. Hüseyin Gülerce ile Ahmet Turan Alkan arasındaki gerilim programlarının sonunu da getiriyor. Bu akşam ekrana çıkmıyorlar!

Alkan ve Gülerce'nin bir diğer Zaman yazarı Ali Bulaç ile birlikte hazırladığı Düşünce Günlüğü programı bu akşam yayınlanmayacak. 
 
Cemaat bünyesindeki Mehtap TV'de yayınlanan programın bu akşam yayınlanmayacak olmasının perde arkasında Gülerce ile Alkan arasındaki polemik gösterildi. 
 

 

 

POLEMİK TV PROGRAMINA DA YANSIDI!
 
Programın ertelenmesinin "resmi" sebebi olarak Ali Bulaç'ın Başbakan Erdoğan'ın İtalya sehayetini takip edecek olması gösteriliyor. Ancak kulislerdeki iddialar ise çok farklı. İddialara göre Gülerce ile Alkan arasındaki "müneccim" polemiği programın geleceğini de tehdit eder hale geldi. 
 
Ali Bulaç'ın bu hafta yurtdışında olması nedeniyle yayına katılmayacak olması programın ertelenmesini izah etmiyor. Çünkü daha önce Düşünce Günlüğü'nü hazırlayan üç isimden biri olmadığında diğer iki isim programı yapıyordu. Yani Ali Bulaç'ın yokluğu programın yayınlanmaması için çok da geçerli bir gerekçe değil. Haliyle , Gülerce ve Alkan arasındaki "müneccim" polemiğinin Düşünce Günlüğü'nü bu haftalık askıya aldığıyorumları ağırlık kazanıyor.
 
GÜLERCE : "DOSTLUĞUN BAĞLARI KOPAR"
 
Hüseyin Gülerce bugünkü yazısında isim vermeden kendisine "müneccim" diyen Ahmet Turan Alkan'a seslendi ve "bir insan hem mümin, hem müneccim olmaz. Geleceği ancak Allah bilir. Mümine müneccimlik yakıştırması da bühtan olur, vefanın ve dostluğun bağlarını da koparır atar…" diyerek net bir mesaj vermiş oldu.
 
KAYNAK: gazeteciler.com


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.