Zaman'dan Başbakan'a hakaret!

Zaman'dan Başbakan'a hakaret!

Pornografi ve özel hayatın ihlalini engelleyen son internet yasasına karşı çıkan Gülen grubu medyası Başbakan Erdoğan çıktığında çocuklarınızı korumak için ekrandan uzak tutun diye haber yaptı.

17 Aralık operasyonunun medya üssü Zaman, Başbakan Tayyip Erdoğan’a karşı muhalefetinin seviyesini iyice aşağı çekti.

Erdoğan’a hakaret içeren sözler

İnternet alanında özel hayatın gizliliğini ve gayri ahlaki yayınları engellemek için yapılan yasaya şiddetle karşı çıkan Gülen grubu yayın organlarından Zaman, Erdoğan’ın çocukların gelişimine zarar verdiği yönünde bir habere imza attı. Zaman gazetesinde yer alan haberde Başbakan Erdoğan’ın iftira atıp yalan söylediği ve toplum ahlakının hoş görmediği ifadelerde bulunduğu öne sürülerek bunun gençlere kötü örnek olduğu yazıldı.

 

RTÜK kanalları uyarsın

Çocukları korumak için RTÜK’ün harekete geçmesini isteyen haberde şu ifadelere yer verildi:

Halkı kin ve nefrete tahrik eden hakaretleri ve ayrımcılık içeren ifadeleri yayınlayan kanalları uyarmalı. Televizyonlar bu konuşmaları verirken ekranda +13, en azından +7 akıllı işareti bulunmalıdır. TV’ler ve RTÜK gerekli duyarlığı göstermiyorsa, görev ailelere düşüyor. Anne-babalar, Başbakan çıktığında, çocuklarını TV ekranından uzak tutmalı. Aksi halde ruhlarında tamiri mümkün olmayan hasarlar meydana gelebilir.”

 

Haber 10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.