Zekeriya Öz'den Zehir Zemberek Sözler

Zekeriya Öz'den Zehir Zemberek Sözler

AK Saray tartışmalarına Twitter'dan katılan Savcı Zekeriya Öz, zehir zemberek sözlerle hükümete yüklendi.

Ergenekon davalarının ve 17 Aralık operasyonun mimarlarından Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, 1 milyar 370 milyon liraya mal olması beklenen AK Saray'la ilgili Twitter'dan çok sert açıklamalar yaptı.

"Eskiden devletin parası imkanı yoktu ulu orta asker polis öldürülmezdi. Şimdi parası ve sarayları var ama asker-polis arkadan şehit ediliyor" diyen Zekeriye Öz, "Güneydoğudaki asker-polise çelik yelek alınsa ve teknolojik donanımı güçlendirilse, güvenlik önlemleri artırılsa pisipisine şehit olmazlardı" sözleriyle AK Saray'ın yapımına tepki gösterdi.

Zekeriya Öz, Twitter'dan şunları yazdı:

PİSİPİSİNE ŞEHİT OLDULAR

Eskiden PKK asker kılığında yol keserdi ama kısa sürerdi. Şimdi PKK asker gibi güvenlik kontrol noktası oluşturmuş. Gelen geçene kimlik soruyor.

Eskiden devletin parası imkanı yoktu ulu orta asker polis öldürülmezdi. Şimdi parası ve sarayları var ama asker-polis arkadan şehit ediliyor.

Güneydoğudaki asker-polise çelik yelek alınsa ve teknolojik donanımı güçlendirilse, güvenlik önlemleri artırılsa pisipisine şehit olmazlardı.

ABD'DEN ÖRNEK VERDİ

Yıllarca süren terör sorununa rağmen asker-polise lojman yapılıp güvenliklerine önem verilseydi bu günkü kaos ortamı yaşanmayacaktı.

Amerikan askerlerinin teçhizatı çelik yeleği, elbise ve silahları ne kadar kaliteli ise başkanlarının oturdukları sarayı da o kadar mütevazı.

Amerika'da Beyaz Saray'da oturan başkan ve ailesi sadece kira vermiyor. Kuaföründen ayakabı boyasına kadar yediği yemekler de dahil ücrete tabi.

AK SARAYLAR HELAL OLSUN

Devlet bütçesi 270 milyar $ fazla verdiğinde vergilerden indirime gidilmesi teklifine karşılık, Başkan Bill Clinton Beyaz Sarayın ABD'nin büyüklüğüne göre küçük kalan Beyaz Sarayı büyütmek veya KaçAk saray yapmak yerine bütçe fazlası geliri eğitim harcamalarına ayırmıştı.

Türkiyede de Bütçe ABD gibi fazla versin asker-polisin teçhizat ve mühimmatı en kalitelisinden olsun fakirlik ve işsizlik sorunu çözülsün.

O zaman AK Saraylar da kaçak saraylar da devasa uçaklar da hepinize ananızın ak sütü gibi helal olsun. Ama asla yetim malında saltanat sürmeyin.

ekran-resmi-1436-01-16-11.30.37-am.pngekran-resmi-1436-01-16-11.30.31-am.pngekran-resmi-1436-01-16-11.29.58-am.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.