Zileli ve Taraf yazarı Melih birbirine girdi!

Zileli ve Taraf yazarı Melih birbirine girdi!

Taraf ve Cumhuriyet gazetelerinin yazarları TV 8 ekranlarında birbirine girdi, tansiyon düşmek bilmeyince moderatör hızla reklam arasına gitti...

Taraf yazarı Melih Altınok ile Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli TV 8 ekranlarında birbirine girdi, moderatör yayını keserek reklam arasına gitmek zorunda kaldı. 

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Cumhuriyet Mitingleri'nin yeniden düzenleme kararı almasını gündemine alan Haber Aktif konuyu Melih Altınok ve Ümit Zileli ile masaya yatırdı. Gökmen Karadağ'ın modere ettiği program ateşli bir polemiğe sahne oldu, suçlamalara havada uçuştu.

Altıok, mitingleri Genelkurmay patentli olarak niteleyip 'Kartaca yıkılmalı'mantığıyla AKP iktidarını hedeflediğini söyleyince olanlar oldu. Ümit Zileli, Tarafyazarını ve gazetesini Balyoz davası üzerinden suçladı ve canlı yayında bir anda ipler koptu.

Ümit Zileli: Ayıptır, insanların demokratik haklarını kullanması nasıl karanlık odaklarla ilişkili gösteriliyor. Özür dilemeniz gerekiyor

Melih Altınok: Sizin özür dilemeniz gerekiyor. Halk uyanmış durumda artık

Ümit Zileli: Türk halkı nasıl uyanmış bir korku imparatorluğu halka dayatılmış durumda.

Melih Altınok: Statükonun çevresinde bir korku var belki ama halkta öyle bir şey yok.

Ümit Zileli: Siz çevrenizdeki üç beş kişiyi halk sanıyorsunuz.

Melih Altınok: Bir kaç kişi mi referandumda bu ülkenin yüzde 60'ı evet dedi...

Ümit Zileli: Melih Bey bir şeyin güdümünde konuşuyor ama söyledikleri hiç inandırıcı değil.

Melih Altınok: Siz de ADD'nin yönetim kurulundasınız, neyin güdümünde konuştuğunuz belli zaten. Ben bağımsız bir gazeteciyim. 

Moderatör Gökmen Karadağ konuklarına yaptığı defalarca uyarıya rağmen sonuç alamayınca çareyi rejiye başvurmakta buldu ve hızla reklam arasına giderek tartışmaya nokta koymuş oldu.

İşte o anlar:



   

Etiketler :