Ziya Doğan HAVALILARA KIZDI

Ziya Doğan HAVALILARA KIZDI

Konyaspor Teknik Direktör Ziya Doğan, Süper Toto Süper Ligi'nin ilk dört haftasında bir galibiyet, 2 beraberlik bir de mağlubiyet alan futbolcularını uyardı.

Futbolcularının alınan bir iki güzel sonuçla erken havaya girdiğini söyleyen Ziya Doğan, "Bucaspor maçından dersler alarak önümüzdeki haftalara çok ciddi hazırlanacağız." dedi.

İlk hafta Bursaspor deplasmanında yenilen, ikinci haftada Eskişehirspor'u yenen ve üçüncü haftada Gaziantepspor ile beraber kalan yeşil-beyazlı ekip, evinde ağırladığı Bucaspor karşısına bunun rahatlığıyla çıktı. Bucaspor maçının ilk yarısında kötü bir futbol sergileyen Konyasporlu futbolcular, Teknik Direktör Ziya Doğan'ı kızdırdı.

Bucaspor maçını değerlendiren Ziya Doğan, daha iyi pas yapan, daha iyi mücadele eden ve organize olan takımın Bucaspor olduğunu ifade etti. Dört haftada 5 puan topladıklarını anımsatan Doğan, ligin başı olmasına rağmen aldıkları bir kaç iyi sonucun medyada abartıldığını söyledi. Bucaspor maçının ilk yarıdaki oyunlarından ders çıkarmaları gerektiğini belirten Doğan, "Devre arasında uyarılarımız sert oldu. İkinci yarı daha istekli oynadık.'' dedi.

Ölü toptan gol yemelerine çare aradıklarını dile getiren Doğan, ''Gerçekçi olmamız lazım. Bucaspor'a yenilebilirdik, kötüydük. Maçı da kazanabilirdik. Daha iyi pas yapan, daha iyi mücadele eden ve organize olan takım Bucaspor'du." diye konuştu.

Önümüzdeki maçlarda rakibe fazla pas yaptırmamanın tedbirlerini alacaklarını bildiren teknik patron Doğan, "Top bizdeyken çıkışları iyi yapamıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkararak, eksiklerimizi gidermenin yollarını arayacağız ve önümüzdeki haftalara çok ciddi hazırlanacağız.'' dedi.

Konyasporlu futbolculardan Adnan Güngör, Konyaspor'u daha iyi yerlere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gaziantep ve Buca maçlarında berabere kaldıklarını hatırlatan Emre Toraman da yenilmemeyi öğrendiklerini ifade etti.

Etiketler :