Zor olacak sandık 5-1

Zor olacak sandık 5-1

İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı OFK Belgrad'ı deplasmanda 5-1'lik farklı bir skorla mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı

Ali Sami Yen'de oynanan karşılaşmanın büyük bölümünü önde götürürken 5 dakikada yediği 2 golle sahadan beraberlikle ayrılan Galatasaray, rövanş maçına çok hızlı başladı. Henüz 12. dakikada arka direkte Mustafa Sarp'ın kafa golüyle öne geçen Sarı-Kırmızılılar, farkı arttırmak için zayıf rakibinin üzerine gitmeye devam etti.



22. dakikada sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Harry Kewell'ın attığı golle farkı ikiye çıkartan Cim Bom, tam bu avantajı kullanacakken bir anda Nikolic'in attığı golle durum 2-1 oldu ve Galatasaray yine strese girdi. İlerleyen dakikalarda rakibinin ataklarını karşılayan Sarı-Kırmızılılar, ilk 45 dakikayı 2-1 önde kapattı.



İkinci yarıya ise etkili başlayan ev sahibi OFK Belgrad oldu. Sağlı sollu ataklarla Galatasaray kalesine yüklenen Sırp temsilcisi, golü bulamadı.



Karşılaşmanın 57. dakikasında Harry Kewell'ı ceza sahası içerisinde düşüren Nikolic, direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve penaltıyı kullanan Kewell takımının 3. kendisinin 2. golünü kaydetti: 3-1.



Skor avantajını eline geçiren Cim Bom, 71'de Arda ve 82. dakikada Mehmet Batdal ile iki gol daha bularak durumu 5-1'e getirdi ve rahat bir skorla adını bir üst tura yazdıran taraf oldu.

OFK BELGRAD-GALATASARAY
STAT:
Omladinski
HAKEMLER: Daniel Stalhammar, Henrik Andren, Per Brogevik (İsveç)
SAAT: 18.00

OFK BELGRAD: Saranov, Nikolic, Rodic, Mijatovic, Petkovic, Simic, Kecojevic, Markovic, Zeravica, Milic, Trivunovic
TEKNİK DİREKTÖR: Dejan Djurdjevic

GALATASARAY:
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan, Kewell
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

Etiketler :