Adıyaman'da öğrenciler Filistin yararına kermes düzenledi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenledi.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ortaokul öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenledi.

Bölükyayla Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermeste, öğrenciler ve ailelerinin yaptıkları ürünler satışa sunuldu.

Okul Müdürü Yusuf Yavaş, Filistin halkının yaşadığı acılara duyarsız kalmayan öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediğini belirtti.

İnsanlığın ortak vicdanına ses veren anlamlı bir etkinliğe imza attıkları için öğrencilere, velilere ve öğretmenlere teşekkür eden Yavaş, kermesten elde edilen 70 bin liranın Filistin'e bağışlanacağını kaydetti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri