Barcelona-Real Madrid 2-1

İspanya La Liga'nın 10. hafta mücadelesinde Barcelona evinde Real Madrid'i 2-1'lik skorla mağlup etti.

İspanya La Liga'nın 10. haftası dev bir mücadeleye, bir El Clasico'ya sahne oldu. Barcelona ile Real Madrid Camp Nou'da kozlarını paylaştı. Karşılaşmada rakibine oranla daha istekli bir oyun ortaya koyan Katalanlar mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
 
BARCELONA-REAL MADRİD MAÇININ KRİTİK ANLARI İÇİN TIKLAYIN
 
BARCELONA-REAL MADRİD MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Barça'ya galibiyeti getiren goller, 18. dakikada Iniesta'nın asistinde Neymar ve 78. dakikada Neymar'ın pasında ceza alanı dışından müthiş bir aşırtma vuruşla Alexis Sanchez'den geldi. Real Madrid'in tek sayısı ise son dakikada Jese'den geldi.
 
Bu skorun ardından Barcelona puanını 28 yaparken liderliğini sürdürdü. Real Madrid ise 22 puanla 3. sırada kaldı ve Barça ile arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi.
 
La Liga'nın 11. haftasında, lide sadece Osasuna deplasmanında 0-0'lık sonuç ile puan kaybeden Barcelona deplasmanda Celta Vio ile karşılaşacakken, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Real Madrid ise evinde Sevilla'yı konuk edecek.
 
NEYMAR VE BALE İLK 11'DE!
 
Karşılaşmada Barcelona Alexis Sanchez'in yedek kalması dışında ideal 11'ine yakın bir kadroya sahada yer alırken, Real Madrid'de ise teknik direktör Carlo Ancelotti 5 savunma oyuncusunu sahaya sürdü. İki ekibin de yaz aylarında kadrosuna kattığı sansasyonel transferler Neymar ve Gareth Bale ilk 11'de yer aldı.
 
Barcelona mücadeleye; Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Neymar, Messi 11'iyle başlarken, Real Madrid ise Lopez, Carvajal, Varane, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Modric, Bale, Di Maria, Ronaldo 11'iyle sahada yer aldı.
 
NEYMAR AÇILIŞI YAPTI!
 
Karşılaşmanın ilk dakikalarında Real Madrid rakibini kendi yarı alanında kabul eden bir görüntü çizerken, Barcelona ise bilindik bol pasları ile boşluk bulmaya çalıştı. Katalanlar aradığı golü de fazla zaman geçmeden, 18. dakikada buldu.
 
Barça'nın Brezilyalısı Neymar, yakaladığı pozisyonda ağları sarstı ve takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım da istediği pozisyonları bulamadı.
 
BENZEMA DİREĞİ GEÇEMEDİ!
 
İkinci yarıda üst üste değişiklikler geldi. 56. dakikada Real Madrid'de Sergio Ramos oyundan çıktı ve Illaramendi oyuna dahil oldu. 
 
61. dakikada da sahda varlığı ile yokluğu belli olmayan Gareth Bale oyundan alındı ve Ancelotti Karim Benzema'yı sahaya sürdü. Fransız golcü 72. dakikada ceza alanı dışından çektiği şut ile gole çok yaklaşırken, direği nişanladı.
 
SANCHEZ'DEN MÜTHİŞ AŞIRTMA!
 
Barcelona'da ise 70. dakikada Cesc Fabregas'ın yerine oyuna dahil olan Alexis Sanchez maçın gidişatına doğrudan etki eden isim oldu. 78. dakikada hızlı hücumda ceza alanı önünde topla buluşan Şilili, güzel bir aşırtma ile Diego Lopez'i geçmeyi başardı.
 
JESE GOL SEVİNCİ YAŞADI!
 
Real Madrid'de 76. dakikada Angel di Maria'nın yerine oyuna dahil olan Jese de son dakikada farkı bire indiren golü kaydetse de, başkent ekibinin kalan uzatma dakikalarındaki çabası beraberliğe yetmedi ve Barcelona önemli bir galibiyet almış oldu.
 


ROTAHABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri